![]() |
Co to za zabezpieczenie?
Witam
Posiadam zabezpieczoną płytkę CDR Objawy są takie: 1. Wszystkie nowe nagrywarki (próbowałem na kilkunastu modelach) próbują odczytać płytę i nic tylko ciągłe mielenie 2. Płyta zawiera około 80 traków audio i data na przemian 3. Nagrywarka w MAcintoszu widzi tylko traki audio o rozmiarze około 3 GB i sprzęt się wiesza 4. Stara nagrywarka HP8100i widzi płytę ale niedarady jej zgrać na dysk - zachowyje sie tak samo jak CDRomy bo nie czyta subkanałów 5 Płyta instaluje się wyłącznie z CDROmu Interesuje mnie co to za zabezpieczenie i czym takie wykonać Za odpowiedź z góry dziękuję |
chcialoby sie kolegom kawal zrobic... nieladnie...
a plyta wyglada mi na mieszanke ATIPcheck/illegal TOC |
a Clony XXL ...co pokzuje ,sprawdzałeś?
Wydaje się, że ktoś używał programu SafeLock do zabezpieczenia tej płytki z opcją Błędny TOC. |
Aha jeszcze czy da się czymś to zkopiować?
|
alko + litek
|
No niewiem Litek przynajmniej 48 niemoże odczytać płyty tak jak i:
LG 32,40,48,52 Plextor 48 i Premium TDK 32 |
Mało tego jedyny program który coś próbował przy próbie zrobienia obrazu z CDromu to CloneCD ale przez 2 dni zrobił tylko 17%
|
Zauważyłem, że wszystkie urządzenia które odczytują subkanały nie potrafią nawet wystartować z tym CD - tylko nonstop mielą
|
mam pytanie - cieszysz sie ze masz plyte ktorj ci nikt nie skopiuje czy martwisz bo sam nie mozesz... bo tak cos mi wyglada ze to pierwsze...
a co to znaczy nie chce kopiowac? zainstalwoac przeciez sie da... |
No właśnie chcę skopiować a sie nie da
|
Ściślej mówiąc interesuje mnie jak wykonać takie zabezpieczenie
|
Mnie także przydałoby się
|
Tak swoją drogą to może być mix na jednym organizmie kilku dostępnych zabezpieczeń.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:33. |