![]() |
Problemy z Nero
Ilość załączników: 1
Witam
Mam mały problem z Nero tzn. nie moge ustaiwć możliwości zamknięcia płyty oraz metody zapisu. Mam Liteona LTR32123S, WIN ME, 128 MB ramu, Celeron 466. Co mam zrobić, zeby te opcje były dostępne?? |
Co to wogóle za wersja Nero? Jakaś dziwna coś mi się zdaje :)
Wciśnij ctrl+R i zobacz czy masz wogóle dobrze wybraną nagrywarke a nie jakiegoś wirtuala. Polecam zmiane wersji!:3msie: |
moze wylac multisesje :)
|
Wersja Nero to 5.5.10.35. Jak wyłącze multi sesje to wszytko jest oki ale czy nie da się tego zrobić bez wyłączania multisesji??
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Dziwne hmmm ,u mnie czy to wybieram utwórz dysk z wieloma sesjami czy też kontynuj dysk wielosesyjny mogę zamknąć sesje. Opcji TAO oczywiście nie da się zmienić ...:)
|
Cytat:
|
Co do trybu to ja rozumie ale że nie można ustawić możliwości zamknięcai płyty. Nie żeby o było takie ważne ale chodzi o sam fakt!!
|
to wystarczy wepchnac na plytke duzo rzeczy to nero sam sie spyta czy zamknac plyte i nagrac ... proste
|
U mnie na 5.5.10.20 nie mozna zamknac CD zaczynajac mulisesje i dobrze - bo to jest logiczne :) - w tym tkwi istota mulisesji ;p
Niestety mam nowy keypad tracera i nie wiem jak tu sie robi print screen (probowalem juz roznych kombinacji z tym klawiszem i nic nie dziala). |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:03. |