![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
i tak nic nie przebije bsplayer. dla mnie wazne jest to, ze jest niezalezny od wmp. a subedit player uzywam tylko o obrobki napisow.
|
Mowisz jakies przydatne funkcje do ogladania na telewizorze... a co konkretnie, bo tez czesto mi sie to zdarza? :)
|
E.. najlepszy progs to SubEdit, ogladam filmy mna TV, a ten rpogram ma bardzo duzo przydantnych funkcji do tego celu ;)... polecam!
ALLPlayer'a tez uzywalem dlugi czas, jest spoko... pozdro ;) |
Ja go tez czasami uzywam, ale raczej do otwarzania filmow, ktore sa w jakis sposob uszkodzone. Program ten czasami jest w stanie je sam naprawic, co bardzo sie przydaje :)
|
Ja ostatnio testuje bajer z tej strony i musze przyznac ze jest to calkiem ciekawy player. Jedna z ciekawszych jego funkcji to tzw IQ text. Nie wiem czy inne playery to maja (uzywalem dotychczas vplayera). Polego on na inteligentnym sprawdzaniu i ocenianiu czy dany text nie jest wyswietlany za krotko zeby zdazyc go przeczytac. Jesli tak jest to kosztem kolejnych fragmentow textu przedluza te wczesniejsze. Zainteresowanych zachecam do "przetestowania" i wypowiedzenia sie na jego temat. Ciekawy jestem jakie sa Wasze opinie :-)
pozdrowisko!! |
To zaszła pomylka. Sorki. Ja używam bestplayera v1
|
a przepraszam ... moje nie dopatrzenie ... zwracam honor ... ale ja i tak uzywam VPLAYER bo jest jak dla mnienajlepszy :)
|
tak cos czulem, ze zaszlo nieporozumienie, bo nic mi nie wiadomo o BSplayer 1.0. BSplayer to nie to samo co BestPlayer.
|
Cytat:
|
bie wiem o co chodzi .. ale chyba o link wiec daje
BP1.0 |
no to pochwal sie.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:39. |