![]() |
zarzyj tu www.tweak.pl w dziale modyfikacje
|
Re: Re: tuning pc?
Cytat:
Pomijając aspekt praktyczny takich działań warto się trochę pobawić z moddingiem, gdyż zabawa jest przednia i niesamowita satysfakcja. Ja ze swej strony polecam. Ja swoje wiadomości też czerpię z powyżej podanego linku, teraz zastanawiam się nad wycięciem symbolu radioaktywności w obudowie z siatką pod spodem (projekt jest na stronie). Szkoda mi kasy na zimne katody więc zadowolę się świecącym wiatrakiem. |
Wydaje mi się, że cały ten modding sygnalizuje zastój na rynku komputerowym - chyba ludzie zaczęli wydawać mniej pieniędzy na wymianę lub unowocześnianie komputerów, więc trzeba trochę ożywić rynek namawiając ludzi do zakupu czegoś, co w zasadzie nie służy usprawnieniu działania komputera jako takiego. Choć oczywiście niektóre pomysły są bardzo ciekawe i estetyczne!
Mam tylko nadzieję, że nikt nie wpadnie na pomysł wyprodukowania skanera z przezroczystą, podświetlaną tęczowymi diodami lub lampami luminescencyjnymi obudową i/lub pokrywą... Jakiś czas temu Mustek poszedł za modą iMac-ową i chyba w skanerach BearPaw zastosował elementy obudowy z barwnego, przezroczystego tworzywa - z mizernym skutkiem, bo podobno na efekt skanu wpływało zewnętrzne oświetlenie skanera! |
Cytat:
dopisane: ale tak jednak czytam i czytam to to extremalne wyczyny, kosmiczne wręcz :( |
Chcesz sobie podpatrzeć i zrobić coś z buda zajrzyj tu
Pozdr:) |
ale kompa na czarno zawsze fajnie przemalowac:) a moze by tu i uwdzie pare dziurek wywiercic?
|
Re: tuning pc?
Cytat:
|
tuning pc?
ale nie podkrecanie bo i tak proc mi sie grzeje za bardzo ale takie swietlne i graficzne bajerki wyprawiane z obudowa
otoz macie moze jakies zdjecia z wlasnych wybrykow z piecem w roli glownej? i ile to kosztuje bo nie mam ochoty dac na allegro za jakis bajer 40zl czy mozna wlazyc do kompa zwykla dwunastowoltowa zarowke? pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:32. |