![]() |
Alcoholer ver.4.0
Wkońcu się pojawił MULTI-Profiler ...:jupi:
Aplikacja zawiera Twin Creator coś na wzór Twin Peak. Alcoholer ver.4.0 Download Alcoholer ver.4.0+Clony XXL Download Alcoholer ver.4.0+Clony XXL+DataBase Protections Download Alcoholer ver.4.0+Database Protection Download Screeny można oglądać Tutaj ...............;) |
odp
:o
Cze A czy dostepna jest wersja Polska ? Powodzonka |
Re: odp
Cytat:
|
odp
Cze Czyli instaluąc wer angielska będzie mozna doinstalować pliczek z polską nakądką ? I mam jeszcze jedno pytanie odnośnie dodatkowych bibliotek - Alcoholer AllReqComps.exe - Alcoholer ReqGDIPlus.exe z czym to się je ? Powodzonka |
Tak ,,,poprostu pliczek .dll z tłumaczeniem kopiujesz do katalogu Translations ...:)
Ktoś może potrzebować jeden z tych wymaganych komponentów jeśli ma problemy. -AllReqComps.exe (poniższy i jeśli nie działa Database) -ReqGDIPlus (nakazany komponent jeśli dostajesz błąd "gdiplus.dll nie znalazł"). Posiadam wersję z Database-Protections ...ale po drugim otworzeniu przycisk File/Database-Protections już nie działa:( ...powyższe poprawki nie naprawiają błędu ...:blee: |
odp
Cze Wygląda na błąd programu zainstaluję u siebie i zobaczę Powodzonka |
No włąsnie ja mam takie coś. Mam wersję bez Data Base. Podczas uruchamiania wyskakuje:
- "gdiplus.dll nie znalazł" A gdzie znaleźć tan komponent ReqGDIPlus i co z nim potem zrobić? Tlko prosze bez uszczypliwych komentarzy. |
odp
Cze jest on na stronce domowej programu Alcoholer tylko że jest z tym taki problem że plik potrzebny do działania baz jest uszkodzony zassysałem trzy razy i nic a żeby DB działało to trzeba w.g mnie coś jeszcze zassać co jest dostepne tylko po zareiestrowaniu i zalogowaniu Powodzonka |
|
|
Re: Re: odp
Cytat:
Bedzie rowniez polskie HOW-TO (Jak To Zrobic :)), opisujace szczegolowo mozliwosci i obsluge programu. A tlumacz zawalil nasz (Polak), a nie ich ;) |
no i juz wiem, kto zawalil PL wersje ;)
a co do Protection-Database to nie dziala, jezeli program uruchamiany jest ze skrotu w Programach. Przy uruchomieniu bezposrednio z folderu wszystko dziala pieknie |
odp
Cze włąśnie mam zainstalowanąwersjęz odsługą bazy i opcja ta jest niedostepna zarówno uruchamiając ze skrótu jak i z menu start Co jest (( Powodzonka |
uruchom z katalogu gdzie masz zainstalowany Alcoholer ...:)
domyślnie instaluje się na C:\Program Files\Alcoholer\Alcoholer.exe |
przeciez napisalem, ze nie moze byc uruchamiana ze skrotu ani z menu start
wejdz do katalogu tam gdzie zainstalowales Alcoholera i uruchom bezposrednio Alcoholer.exe i bedzie dzialac R!Co sie walnal w instalatorze i poprawka ma byc w 4.1 :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:27. |