![]() |
Emulator DVD
Witam.
Czy jest jakis emulator napedu DVD ? Mam zrzucona plyte DVD do formatu ISO i nie wiem jak sie za nia wziasc :( pozdrawiam |
Chociażby DaemonTools
|
oczywiscie sprawdzilem, po zamontowaniu obrazu nic sie nie zmienilo, nie moge przejrzec jego zawartosci.
Virtual Drive 7 tez niby emuluje naped DVD (wyczytalem na ich stronie), podobno nawet zabezpieczone gry ale tez nie odnioslem zadnego sukcesu. Konkretnie chodzi mi o obraz DVD z XBOX'a. |
sprobuj programem xISO v115
link do programu http://www.yursoft.com/index.php?pagina=xboxutils.php |
dzieki juz moge sobie popatrzec :-)
A slyszales moze o emulacj DVD Xboxa tak zeby mozna bylo pograc na PC. Wiem ze pewnie to temat nie na to forum ale tak przy okazji sie pytam. pozdrawiam |
niestety nie ma takowych nic o nich nie wiem a jezeli sa to w stadium poczatkowym.Emulator konsoli zalozmy x-boxa czy ps2 potrzebuje sie bujac na kilkukrotnie mocniejszym sprzecie - niestety
takowych komputerow do domowego uzytku na dzien dziesiejszy nie ma.Pamietam ze jest jakies emu ps2 stworzone pod konkretne demo ale dzialanie jego(szybkosc animacji)10klatek na sekunde mowi samo za siebie.Sam czekam na emu i kompa i ktory pociagnie grafe i animacje z Gran Turismo 3 (napewno bedzie kosztowac krocie forsy w porownaniu z konsola) pozdrawiam |
szkoda, a ja juz mialem nadzieje sobie pograc :/
dzieki za info |
emu jakis znalazlem , tyle ze prosi o plyte DVD :/
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:09. |