![]() |
Sprawdz na szybko_czy nie masz podpietego obrazu pod dysk.
|
Cytat:
|
Virtualne napedy zawsze instaluja swoje "wirtualne" kontrolery jako SCSI! Deamon =ST3MP28SCSI Controler!
Tak wiec prawdopodobnie jest to kontroler od virtuala, jakiego? nie wiem co instalowales. Jak nie mozesz usunac virtuala, odmontuj mu kontroler i dopiero odinstaluj virtuala. Pozniej oczywiscie restart.....no i sprawdzenie, moze sie cos pomylic, wysypac?! |
Hard reset po wyłączeniu wirtualnego CD
Siema,
Mam problemik, bo od jakiegoś czasu nie moge odmontowac wirtualnego napędu CD z różnych programów np: DEAMON Tools, Alcohol 120%, CDRWIN, itd (wszystko co ma napęd wirtualny) Obrazy CD mogę montować i udomontowywać śmiało, nic sie nie dzieje. Mam jeszcze kontroler ATA 100 gdzie mam podpięty drugi HDD. Na pierwszym dysku (C:) mam win2k i nic sie na nim nie dzieje ...\ dopiero na XP (drugi dysk, D:) sie mąci. Ale to chyba nie kontroler - bo wcześniej sie tak nie działo ... A tak z innej beczki co to za śmieci na screenie ?? - nie mam dysków SCSI tylko IDE ... - BIOS Extension ?? nie mam tego w win2k ... - tymbardziej jakieś VSO devices ... Może to to wali mi system ?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:01. |