![]() |
Kierownica Thrustmastera
Ostatnio zepsuła się mojemu znajomemu kierownica Thrustmastera Force Feedback GT Rcing Wheel. 10 dni po gwarancji:) Wszystko spoko, mozna ja oddac do serwisu...
Niestety nie. Goscie prowadza serwis tylko dla kierownic na gwarancji. Poszedl w niej jeden pasek klinowy. W związku z tym pytanie. Czy ktoś spotkał się już z taką sytuacją i naprawił kierownicę? Ew. czy ktoś może załatwić taki pasek klinowy? |
Pamietam czasy, gdy w razie zerwania paska klinowego w maluchu polecali uzycie damskich rajstop }>}>}>
|
jak mi kedys walnal pasek w magnetofonie to poszukalem w sklepach elektroniocznych , jezeli ma okragly przekroj to mozesz dobrac jakis oring w sklepie motoryzacyjnym lub w jakims takim z uszczelniaczami i tym pogobnym gownem, maja przerozne dlugosci i przekroje takich oringow.
mozesz tez sprobowac zaniesc do jakiegokolwiek serwisu i wylozyc swoj problem , moze cos dobiora i zaloza. |
Dzięki za pomoc :) To się nazywa perfekcyjne obliczenie okresu gwarancji przez producenta. Rok użytkowania i gwarancja pa pa. 10 dni później kierownica pa pa :( Taki drobiazg... za ok. 700 zl. :(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:08. |