![]() |
folder ULUBIONE
gdzie go znajde w WINXP ?
|
Albo
C:\Documents and Settings\All Users\Ulubione albo C:\Documents and Settings\Administrator\Ulubione chyba ze w Xp jest inaczej :) |
no taaak ...
wiedzialem ze to gdzies widziakem wlk dzieki Laser |
mallow:
Wiesz, jak klikniesz na START to z boku będzie takie coś co się zwie WYSZUKAJ. Otworzy się okienko z miłym pieskiem (albo innym gosciem) który powita cię radosnym zawołaniem. Z chmurki wybierasz PLIKI I FOLDERY. I co się ukazuje twym oczom? Nie, to niemożliwe - WYSZUKIWARKA! W takim fajnym polu co się zwie CAŁA NAZWA PLIKU LUB JEJ CZĘŚĆ wpisujesz: ulubione, zaznaczasz szukanie na wszystkich dyskach i klikasz WYSZUKAJ. Po chwili masz pokazane gdzie jest folder ulubione lub inny szukany przez ciebie plik. Prawda że wspaniałe? Nie tylko na forum jest bardzo przydatna wyszukiwarka... to tak na przyszłość ;) |
Cytat:
Pierwsza lokalizacja podana przez Ciebie zawiera ulubione ktore beda widzieli wszyscy uzytkownicy. Druga ulubione widziane tylko przez uzytkownika Administrator. Generalnie zasada jest taka, ze Ulubione dla uzytkownika sa w katalogu z jego nazwa (np. C\Documents and Settings\QBUS\Ulubione). PS Poza tym nie jest powiedziane, ze akurat profile uzytkownikow musza byc w katalogu Documents and Settings - mozna sobie w koncu ten katalog latwo zmienic ;)). |
Akurat ja sie loguje zawsze jako administrator - tzn system mnie loguje zadnych haseł itp nie mam wiec podalem - ale oto chodzilo :)
|
ja mam akurat tylko Admina wiec nie ma u nie problemu z uzytkownikam
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:48. |