![]() |
wesole piosenki ...
... pilnie poszukiwane. Codzi dokladnie o piosenki (najlepiej poslkie, ale niekoniecznie) ktore pozywtynie nastawiaja do zycia, sa bardzo wesole, wyciagaja z dolow, polepszaja humor. Cos w stylu D-BOMB - Zielony Kapelusz etc
dzieki |
rrabarbar porrra na rrrabarbar
rrrabarbarowa pora roslina czerwona... |
Sid coś Ty dziś spozywał? :)
po humorku mniemam zę kampanii wrzesniowej niet ;) pozdro ps. rabarbar to okrutne świństwo / osobiście wolę zielonkawe gruszki takie extremalnie twarde :) lub czubajki ale też oczywiście zielone :) / |
cana, nie zrozumiales? jak to mozliwe? nie znasz 'pora na rabarbar'?
to taki utwor z piekla rodem, ktorego nie da sie zapomniec, nie mozna przestac sluchac a nawet skasowanie konczy sie ponownym sciagnieciem... cud ze zgubilem linka bo bym pokrecenia dostal :) a wrzesien jak najbardziej - jutro egzam na ktory po prostu nie ide... mam dosc na czerwiec i bede dzis balowal i pracowal na opinie strasznego lobuza :) |
@cana & @sid: 'pora na rabarbar' prosil ostatnio kizio, poszukajcie tego tematu, moze jest tam lnik, albo cos w podobie :)
pozdro ;) |
Witam !
Pora na rabarbar to juz klasyka niestety mi ten kawałek wcieło - jakby ktos mial w jakosci 128Kbps to poprosze na skrzynke :) a co do poprawiania humoru - wystarczy przeczytac ten kawalek zeby sie usmiac :) Pochodzi on z pewnego watku :) --------------------------------------------- Zdanie Sida nt różnych gatunkow muzycznych :) a: techno rullllezzz b: techno sucks, metal ruuuule! c: techno, metal suck, hiphor maaaan rulezezezez! d: you guys suck - trance rules a,b,c: yu 'd' suck'a, f**** * ** *** ** **** *** ! d: your mom'a was *** ** ***** ***! ***! and you ***** *** *****! moderator: guys, you all suck, but you still can't understand that...' a,b,c,d: kill the mod!!!!!!!!!!!!!!!!! mod: ban a,b,c,d ^_^ |
kiedy to bylo.... :)
|
spoko Sid, pamiętam rabarbar ale tego zielska w naturze nie lubię :) /choć kandyzowany jest zaprawdę smakowity :) ale z małym ale :) musi być w wykonaniu mojej Babci /
no to będziesz podtrzymywał tradycję polskich zrywów zbrojnych ;) pozdro |
ja z praktyki mogw powiedzieć że kampania wrześniowa to niepotrzebne zawracanie ... [tu wstawić odpowiednią część ciała] mi to nie wychodzi i albo sobie odpuszczam albo robię wszstko zeby wrzesnien miec wolny od uczelni. zawsze to 1 miesiac wieecj spokoju.
|
Przemas - mozesz wystawic Pora Na Rabarbar tak jak wczesniej na serwerek :) /??
|
ściągnij sobie pore na rabarbar
|
That's It !!! Thx Przemas :) !!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:17. |