![]() |
Jaki najlepszy program do nagrywania FREEWARE?
Jak wyżej.
pozdrawiam tojad |
hmmmmmm... nie znam takiego
|
Cytat:
|
sciagnij sobie clona albo nero z tej strony i znajdz klucz np w astalavista .......wszystko jest darmowe zalezy tylko jak na to spojrzec......
|
Cytat:
|
sa freeware'y !!!
np. duplikator 2.3b tylko troche poszukaj a w necie znajdziesz wszystko!!! |
odp do wojtasa czy jak mu tam....
Niestety stary nie kazdy zyje w Usa i ma pieniadze na orginaly ,jestem pozatym ciekawy czy Windows'a masz orginalnego ,przeciez nad tym tez pracowali ciezko ludzie,ponadto nie dramatyzuj producent clona czy nero to nie jest jakis piedny chlopaczyna skrobiacy cos w garazu tylko ogromna firma,a kase to lepiej wydaj na płytki:)
|
odp do wojtasa czy jak mu tam....
Cytat:
|
Niestety, winde mam oryginalną a komputer jest firmowy co nie pozwala mi korzystać już z "darmowych" programów.
Moje pytanie było do ludzi którzy zetknęli się z programem freeware a mają o nim w miarę dobre zdanie. |
Kompa masz firmowego z nagrywarką a do tego....
nie pozwalają Ci go używać . To weź się do roboty a nie wypalaj płytki w robocie to będziesz miał kase na program ze sklepu. Chyba że to ankieta, to sorry.
|
pod linuxem ... jest kazdym ... (chyba) darmo, chociaz nasz ZUS uwaza inaczej :)
|
No...... w tym wypadku to mozesz sie wylozyc na orginalne nero nie jest takie drogie cos chyba kolo 50 zl widzialem a inwestycja powinna sie zwrocic ;d
|
Cytat:
|
W Krakowie jest nero w ofercie firmy Multicomp .....oni chyba nie sprzedają piratow....fakt ze wersja 5.0 pl
|
ALE MACIE PROBLEMY!!!!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:58. |