Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Alcohol 120% i Deamon (https://forum.cdrinfo.pl/f2/alcohol-120-deamon-22784/)

ZEN4 29.06.2003 18:50

Cześć
Sprawdź czy w tym bluskrinie który Ci się pokazuje niema wymienionego jakiegoś pliku dll albo exe (w pierwszych 2-3 linijkach tekstu)
U mnie nie dało się wywalić wirtualnych cdromow i kiedy przeniosłem w inne miejsce plik który był wymieniony w bluskrinie obok tych cyferek co zwykle to mój problem znikł.
Oczywiście uważaj z plikami systemowymi bo można narobić więcej szkody niż pożytku :)

Laser 26.06.2003 09:56

Witam !

Jedyne co mi narazie przychodzi do głowy to to zebys przestawił INTERFACE kontroli urzadzen w alcoholu na ten dla win2k / Xp jest to w opcjach - choc watpie zeby to miało zwiazek z obsługa napedó niefizycznych :)

Pozdro

QBUS 26.06.2003 09:52

Re: WItam

Cytat:

TaMoSe napisa***322;(a)
problem polega na tym ze nie używam tych programów jednoczesnie.
Sek w tym, ze programy te w zaden sposob sie nie gryza. Sam mam zainstalowanego Daemona i Alcohola i nie ma z tym problemow - moge miec wirtualne napedy zarowno z tego pierwszego jak i tego drugiego.

TaMoSe 26.06.2003 08:29

winde XP profesjonala płytke ECS i atlona oraz GF3 Ti dysk IBM

tylko że mysle ze problem mogę mieć z płytką ECS choć jak narazie to nie miałem problemów a wydajność jest na zadziwiającym mnie poziomie

ZEN4 25.06.2003 18:18

czesc TaMoSe
jakiego masz windowsa ?? (2k ?)

TaMoSe 25.06.2003 12:30

WItam

problem polega na tym ze nie używam tych programów jednoczesnie. na początku miałem ochotę korzystać z deamona ale wywalał mi niebieski ekran(wszystkie wersje łacznie z najnowszą) teraz chciałem spróbować z Alcohol 120% ale dzieje się to samo ale dzisiaj sciagam najnowsza wersję tego programu moze to cos zmieni.((

Laser 25.06.2003 12:30

Ilość załączników: 1
No cos tam potrafi :)

QBUS 25.06.2003 12:02

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Moze wylacz wirtaulne napedy w jednym z dwuch progsów - z drugiej strony po co DEAMON skoro Alcohol pozwala na parenascie wirutalnych napedow :)

A Alcohol potrafi emulowac zabezpieczenia? Jezeli tak to sam zrezgnuje z daemona - ale wydawalo mi sie ze ten drugi lepiej sobie z tym radzi.

Laser 25.06.2003 11:42

Witam !

Moze wylacz wirtaulne napedy w jednym z dwuch progsów - z drugiej strony po co DEAMON skoro Alcohol pozwala na parenascie wirutalnych napedow :)

TaMoSe 25.06.2003 11:31

Alcohol 120% i Deamon

(( mam problem po instalacji Alcohol 120%lub deamona różnych wersji jest to samo program instaluje się bez problemowo i tak też działa do momentu wyłaczenia kompa bo jego ponowne właczenie konczy się niebieskim ekranem, a odpalenie staje się możliwe w momencie wyłaczenia sterownika SCSI instalowanego przez te programy(tryb awaryjny). Najśmieszniejsze jest to że program u wszystkich działa a u mnie nie.

POMOCY!!!!!!!!
??? :-o

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:31.