![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Karol to nie trzeba by³o tak od razu .... ;) Trzymaj sie :) DOPISANE: Wielkie dzieki wszystkim za udzial w dyskusji oraz za wytrwa³osc przy takiej marudzie jak ja co musi miec wszystko na fest. Najwieksze podziekowania dla memorando pomog³o doinstalowanie klienta i udostepniania - teraz wiem co by³o nie tak - a oto chodzi³o bo chcia³em poprostu wiedziec .... Pozdrawiam wszystkich :) |
Cytat:
|
Ilo¶æ za³±czników: 1
2
|
Cytat:
Aha usluga serwer jest wylaczona bo dostaje taki komunikat Zrobi³em tak jak mowiles i nadal to samo , aha mam pytanie jak to wy³±czac bo ja jeszcze biore wylaczam w profilu dana opcje |
Cytat:
przegl±darka komputera> ustawiasz stan uruchamiania na wy³aczony zatrzymaj. Pó¼niej najpro¶ciej wy³aczyæ udostêpnianie plikow w sieci:) w ten sposób: po³aczenia sieciowe odinstaluj udostêpnianie plików folderów wtedy tej uslugi nie ma i nie dziala i po sprawie. |
Witam !
Ja tez nic nie udostepniam - pokaz mi prosze lopatoogicznie gdzie jest ta usluga serwer i przegladarki bo nie widze :) za³aczam zrzut jak to mam teraz |
Cytat:
|
w pomocy windows jest takie cos natemat wylaczania uslugi serwer - nic z tego nie kumam :(
Wy³±czyæ us³ugê Serwer. Wy³±czenie tej us³ugi powoduje wy³±czenie mo¿liwo¶ci udostêpniania folderów przechowywanych na tym komputerze. ¯aden u¿ytkownik nie mo¿e wtedy ³±czyæ siê z ¿adnym dyskiem lub folderem na tym komputerze. Mo¿na jednak dalej uzyskiwaæ dostêp do folderów udostêpnionych na innych komputerach. Po wy³±czeniu us³ugi Serwer w obszarze Uruchomienie nale¿y pamiêtaæ o tym, aby klikn±æ przycisk Rêcznie lub Wy³±czona, gdy¿ w przeciwnym przypadku us³uga uruchomi siê przy nastêpnym uruchomieniu komputera. |
Witam !
Dialer raczej nie bo jest jeszcze perfdisk perfproc .... wszystkie pliki maja we wlasciwosciach ze pochodza od MS. Sprawdz u siebie w dzienniku czy masz takie cos :) Aha i jeszcze taka rzecz - zadnego serwera nie mam wiec co to ?? |
perfnet? a to nie dialer jakis paskudny? :D
informacji z zawartosci stosu czy wartosc DWORD raczej nie wyczytasz.. ja bym wogole na to nie patrzyl |
Zdarzenie PerfNet - win2k co to ??
Tak sobie przejrza³em dziennik zdarzen i powtarza sie tam taka rzecz
co to jest i jak to wy³aczyc ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:27. |