![]() |
Czy Teac CD-W548E ma błąd testu overburningu
w Nero CDSpeed zawsze mi wychodzi test OK nawet jak ustawie 99 minut.
|
No i... ?
Już kiedyś był poruszany temat TEAC vs. overburning. |
Re: Czy Teac CD-W548E ma błąd testu overburningu
Cytat:
|
mam takiego samego teaca i testy chodza OK
trudna sprawa |
No to ciekawe czemu mi nie chca. Wpisuje 99 minut dla plyty 700MB i mam komunikat ze test przeszedl OK i zebym ustawil wiecej minut.
|
test sie robi a nie robi. albo Twoja nagrywarka zwraca nieprawdziwe informacje do systemu, albo system zle odczytuje informacje nagrywarki i/lub wydaje jej zle komendy. jesli masz mozliwosc, podlacz ja pod inny komputer - sam jestem ciekawy, jako ze posiadam ten sam model, a na forum rzadko ukazuja sie posty dotyczace tej nagrywarki. a ta odpowiedz z niemiec jest zaskakujaca - wydawalo sie, ze co jak co, ale oni powinni byc solidni. a skoro nawet niemcy schodza na psy, to niedlugo bedziemy kupowac tylko amerykanskie jednorazowki (i nie tylko cd-romy)|| || ||
|
Cytat:
W Helpdesku TEACa widac siedzi jakis gamon i spalwia klientow. Zglaszalem mu ze owa spawarka jest bardzo wybredna jesli chodzi o nosniki i ze ma bardzo biedna obsluge nosnikow, odpisal ze nie prawda ze jest bardzo dobrze. |
Zuwazylem ze to zalezy od plyty
Na czarnych Esperanzach i Dysanach nie moge przeprowadzic testu, a na TDK d-view dziala prawidlowo.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:48. |