![]() |
Problem z deamonem.O co biega ????
Hej
Od jakiegos czasu mam problem z zainstalowaniem image z deamona.W zasadzie to nie wiem czy to cos sie dzieje u mnie w kompie czy tez dziecko Gatesa choruje ;). Sprawa wyglada nastepujaco. Po odpaleniu deamona i "wlozeniu" image,wszystko przebiega pomysnie do czasu.Wyskakuje blad: w stacji znajduje sie niewlasciwy wolumin.wloz wolumin disc1 do stacji i Za cholere nie wiem co z tym zrobic i jak sie do tego zabrac. Z poczatku myslalem ze zrobilem zle image ale problem zaczal sie powatarzac.To samo zaczelo sie dziac z image robione przez kumpli. teoretycznie co jakis czas cos uda mi sie zainstalowac z image ale to juz rzadkosc.Ciekawe jest to ze gierka po wypaleniu dziala!I o co tu chodzi? Nic w kompie nie zmienialem,nic nie dokladalem. Myslalem ze moze mi sie napedy kaszania ale to nie napedy poniewaz u kupla zaczyna sie to samo dziac. Pomocy !!! Pozdrowienia |
Prawdopodobnie sterowniki daemona co¶ namieszały. Spróbuj go przeinstalować to może wszystko wróci do normy.
|
Witam
U mnie jest ta sama sytuacja ale nie tylko dzieje się tak z daemonem tylko tez z Cdrom-em. Jest tak wtedy kiedy instaluje gierke na wiecej niż jednym cd no i oczywi¶cie to się dzieje pod WinXP u mnie pod Win 98 jest wszystko OK. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:42. |