Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jakiej muzyki słuchacie? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jakiej-muzyki-sluchacie-22851/)

prometeusz 11.05.2006 16:41

Cytat:

Napisany przez ed hunter
no to do głośnego słuchania Iron Maiden - aż mi się zachciało :D

musze wiec gdzies upolowac i zapuscic - na razie mam tylko ta jedna od Ciebie, ale to DVD

ed hunter 11.05.2006 16:40

Cytat:

Napisany przez prometeusz
ostatnio slucham glosnej muzyki:D

no to do głośnego słuchania Iron Maiden - aż mi się zachciało :D

edit: właśnie zapuściłem najlepszy koncert zeszłego wieku - Live After Death :spoko:

prometeusz 11.05.2006 16:34

ostatnio slucham glosnej muzyki:D

ed hunter 11.05.2006 16:30

ostatnio katowa***322;em Kinga Diamond'a, ale to taka wstawka w Johna Coltrane i inne jazz'owe kawa***322;ki z przed kilkudziesi***281;ciu lat...nawet Iron Maiden nie s***322;ucha***322;em chyba ze 2 tygodnie :D

Mściciel 11.05.2006 14:16

Cytat:

Napisany przez B@rtek
Jak chcesz sobie nabijać posty to chociaż niech mają one sens :bluzga:
Ja bym dał za to :banan2:

Ja wcale nie chciałem nabijać postów(nigdy nie widziałem w tym sensu)... nie możesz po prostu dać temu spokój a nie mówisz mi że dałbyś mi bana??

Jeżeli teraz też uważasz że nabijam posty to twoja sprawa, moje szczęście że nie jesteś adminem...

Pagerus 11.05.2006 14:01

Hmmm... jakiej muzyki słucham? Ostatnio to przede wszystkim Coldplay - kumpela dała mi do posłuchania ich ostatni album... no i wsiąkłem... :P

Nikita_Bennet 09.05.2006 22:57

ale trup.

epol 09.05.2006 13:53

Cytat:

Napisany przez Burt
To był dobry rok.Wino z tego okresu było wyborne.Jabłonie pięknie wtedy obrodziły,ziemniaki też. :D

Dobre, dobre :haha: :haha:

Ktos bezczelnie odkopal mojego trupa :P

Qbi@k 09.05.2006 11:17

Viking / Folk / Pagan Metal

Profil Last.fm http://www.last.fm/user/Qbiak00/

Ormianin 09.05.2006 11:16

wlasciwie, to co ujal nimal jest strzalem w dziesiatke, wspolczesna muzyka to tylko odgrywanie tych samych kawalkow (w calosci lub w fragmentach) i slynne covery

nic nowego sie dzis nie tworzy i jak donosi slynna wikipedia:
Cover (czyt. kower) ***8211; nowa aranżacja istniejącego utworu muzycznego odtwarzana przez wykonawcę, który nie jest jego pierwotnym autorem. Termin ten odnosi się zwłaszcza do muzyki rozrywkowej.

Tyle co dzis potrafia muzycy

nimal 09.05.2006 11:10

temat zalozony ajk za oknami rozbrzmiewala bitwa pod grunwaldem...
ale zeby nie offtopicowac:
kazdej dobrej (imho oczywiscie)
sporo klasyki ze szczegolnym umilowanie choru aleksandrovaoraz utorow bethovena
mieszanki klasyki ze stylami nowoczesnymi - np M2, Ankh, Metallica M&C, HH The Rapsody, Scorpions - koncert z filharmonia berlinska, Night Wish...
dobre nowosci bez znaczenia gatunkowego - rownie chetnie Pink, Music Instructor jak i Juanes czy Amy Diamond (zwykle jedna, dwie poiosneki i po sezonie kapela znika... wiem ze dla wiekszosc z Was to co wymienilem to historia a nie nowosci - wszystko zalezy do punktu widzenia)
wiele wiele innych, na pewno na stale miejsce na polce maja Metallica, Alizee, Kult, Eminem, Liroy (wybrane utwory), Paktofonika, Madonna (wybrane utwory), wiele wiele innych ktore uwielbiam a o ktorych w danym momencie nie pamietam (np Raiders on the Storm mi sie wlasnie przypomniala albo niezapomniany zespol The Mammas & The Pappas, wspanialy utwor California Dreamin' albo z zupelnie innej beczki - Get Busy - Sean Paul)...
wymieniac mozna ad defecatam mortem

Ormianin 09.05.2006 11:04

Cytat:

Napisany przez MQs
:rotfl: Dawno mnie tak post nie rozbawił... ziemniaki...no nie moge:spoko: (Kojarzy mi się ze stylem Sapkowskiego)

ziemniaki byly takie sobie, poniewaz 2003 byl bardzo suchy, ktos pamieta tamto lato? przez dwa bite miesiace bylo ponad 30 stopni.... chyba ze autor posta myslal o wodzie ognistej pedzonej z ziemniakow :)

MQs 09.05.2006 09:58

Cytat:

Napisany przez Burt
To był dobry rok.Wino z tego okresu było wyborne.Jabłonie pięknie wtedy obrodziły,ziemniaki też. :D

:rotfl: Dawno mnie tak post nie rozbawił... ziemniaki...no nie moge:spoko: (Kojarzy mi się ze stylem Sapkowskiego)

B@rtek 09.05.2006 08:50

Cytat:

Napisany przez Mściciel
Nie miałem co robić całe trzy dni i przeglądałem wszystkie tematy... i tak z nudów coś napisałem żeby............ tak właściwie nie wiem po co to zrobiłem :P

Jak chcesz sobie nabijać posty to chociaż niech mają one sens :bluzga:
Ja bym dał za to :banan2:

Mściciel 09.05.2006 08:15

Cytat:

Napisany przez joujoujou
O rany, czerwiec 2003! :wow:

Nie miałem co robić całe trzy dni i przeglądałem wszystkie tematy... i tak z nudów coś napisałem żeby............ tak właściwie nie wiem po co to zrobiłem :P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:06.