![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
1. gwarancji udziela się na 24 miesiące od daty sprzedaży. i dalej wynika że mam gwarancję u sprzedawcy:) |
Ja pojde jeszcze dalej i powiem ci Kamikazee ze wez i kup 4 liteony bo na tyle ci wystarczy te 7 stowek i wtedy zadowolisz tutejszych liteonowcow hehe :jezyk:
|
Ja bym polecil jak zwykle niezawodnego LITEONKA 52x24x52 !!!ach te sentymenty:P :cool:
|
Witam!
Witam w temacie który jak zwykle o niczym i o wszystkim, a teraz już zbaczacie z tematu bo piszecie ogólnie o palarkach, a kolega jasno zapytał o palary 600-700 zł.:P Litki są młodsze zobaczymy co z nimi na starość będzie. Jak freestyle to i ja polecam nagrywarke LG z serii GCE 48X lub 52X i ponad 300-400 zł w kieszeni np. na jakąś małą modernizacje komputerka np. większy dysk. I good :):3msie: |
Cytat:
Cytat:
|
Moim zdaniem poczytac posty, opisy, posluchac opini uzytkownikow. Pewnie za to co powiem przeklnie mnie pare osob ;) ale sprawdzilem, ze w zyciu jest tak iz mozesz trafic na najlepszy sprzet i po 2 dniach trafi do serwisu bo bedzie mial wade "wrodzona". Ja nie polecam zadnej marki chociaz posiadam LiteOnika i jestem bardzo zadowolony :) <brzi troche jak kryptoreklama:P>
|
Cytat:
Wiesz tak patrzę co piszesz i dochodzę do jednej konkluzji. W polsce firmy które mają duży udzial w rynku muszą z racji tego stanu produkować lepszy i gorszy jakościowo sprzęt. Sam popatrz na teaca jakie z nim były problemy a to też dobra firma z marką. Seagate i caviar dużo dysków rocznie wymieniają. Dzieje się to z prostej przyczyny ceny produktu spadają. Kontrole jakości są średniej jakości. I produkt sklada się z wielu komponentów różnych dostawców wystarczy że np producent jednej częsći nawali. wtedy nie pójdzie na niego wina ale na markę. Wolę już się już nierozwodzić nad tym tematem bo znowu baty dostanę. jak kogoś urazilem to przepraszam. |
Cytat:
pozostaje w pamięci . A może to ja jestem zboczony z tymi plastikami ponieważ pamiętam jeszcze konstrukcje nagrywarek które były bardzo solidne np. (Yamaha CD-R 100 albo Philips CDD 522 ) i pracowały długo długo długo :) :) Nagrywarki firmy LiteOn nigdy już sobie nie kupię gdyż firma ta zawiodła już moje zaufanie a z doświadczenia wiem że o napędzie CD-R /RW można dopiero coś powiedzieć (czy jest dobry czy zły ) po roku jego użytkowania . Pozdrawiam |
Cytat:
|
A ja jestem pewien obaw co do jakości napędów firmy LiteON . Czy ktoś to kiedyś z was rozbierał ..... ?? Ja miałem napęd x 24 i padł mi oczywiście tak jak wszystko tuż po gwarancji . Nagrałem może ze 100 płytek . Rozebrałem ją i się załamałem. Same plastiki odlane na kiepskich matrycach a wykonanie tak jak wszystko co jest produkowane na Tajwanie ( masówka ). Dlatego teraz przed zakupem zastanowię się dziesięć razy co mam kupić bo wolę wydać trochę więcej kasy ale mieć pewność , że urządzenie będzie solidne ,będzie miało 24 miesiące gwarancji i będzie działało dłużej niż poprzednia moja nagrywarka. A jak się popsuje to będzie serwis który ją naprawi po gwarancji.
Nie stać już mnie na kupowanie badziewia. |
Cytat:
|
Zakupiłem LiteON 52x/24x/52x 220 pln. Narazie działa dobrze dzisiaj będe wypalał troche płyt zobaczym jak się spisze.
|
Cytat:
Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:18. |