![]() |
Cytat:
A rowniez dziekuje - jeszcze mam nadzieje bedzie kiedys chwila zeby pogadac :) |
Jeszcze jeden zadowolony kilient! Ciesze sie!
Dzieki Laser za sofcik i .. przy okazji mila rozmowe!!! |
dzięki RiT za info, ściagnąłem diskeepera 7.0 retail z ttdown.com no i ... bomba, 40 % fragmentację twardziela zdefragmentował w 7 minut, speeddisk robił dużo mniejszą fragmentację w 45 minut, a windowy defrag ponad 25 minut, czyli diskeeper to piękny program i o to chodziło, polecam wszystkim, nie wiem jak to wygląda pod FAT-em 32, ale pod NTFS jest świetny :cool: ,a ile opcji schedulingu ma w sobie, jeszcze raz dzięki RiT2 :) :3msie:
|
Rit2 - wrzucam Ci na skrzynke - jak bedzie za mala to sie mowi trudno - podziele to na 3mb kawałki :)
|
Ja używam i polecam O&O Defrag Professional Edition. Super jest tryb Stealth.
Pozdr:) |
Rit2 odpal gg albo sprawdz private albo @ :) albo napisz tutaj czy skrzynka wytrzyma jakies 15MB / przy kodowaniu moze tyle wysjsc / w jednym kawalku :)
Errata w sumie to wazy 13693KB / po zakodowaniu MIME w outlooku :) / |
Ale Zetoxa z tego co slyszalem to narzedzia do defragmentacji Microsoftu od Win2000 i XP maja znakomite opinie i nie zaleca sie zadnych dodatkowych. Gorzej z NT bo tam nie ma zadnych!!!
|
Oczywiscie ja Laser!!!
|
Witam !
Tak sie sklada ze mam ten soft na 10/2002 cd chipa 10MB wazy plik - ktos ma skrzynke o takiej pojemnosci i jest chetny ?? :) |
DiskeeperLite 7.0 Light. Ja mam klopoty aby go dorwac. Podobno byl w Chipie 10/2002. jest szczegolnie zalecany do WinNT.
Pozdro |
Szukam dobrego defraga pod NTFS
ano stało się, po 2 latach pracy na WinMe przesiadłem się na WinXP Pro, jak narazie podoba mi się nowa zabawka :jupi: ale mam mały kłopot. Windowy defrag pod NTFS jest strasznie ślamazarny, to samo dotyczy Nortonowego Speeddiska, czy znacie kochani jakiś dobry zewnętrzny defrag w miarę szybki i koniecznie pod NTFS.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:15. |