![]() |
GTA: Vice City, Pytania
Czy na moim sprzęcie (w podpisie) będzie płynnie chodziło GTA: Vice City, GTA 3 troche czasami przycinało.
Czy jest jakieś dobre (i nie kłopotliwe) spolszczenie do GTA Vice? Czy moża kupić gdzieś to GTA w Polsce? To na tyle. Jeszcze tylko 30MB i GTA Vice bedzie moje! |
GTA:Vice City bedzie smigalo plynnie jak u mnie chodzi plynnie. A spolszczenia nie ma. GTA:VC jest w sklepach.
|
Re: GTA: Vice City, Pytania
Cytat:
U Ciebie będzie chodziło bez najmniejszego problemu w maksymalnej rozdzielczości, 32 bit i pewnie jeszcze z anty-aliasingiem 4x. U mnie na C433,192ram,gf2 64 grałem w VC na najniższych ustawieniach i nie miałem prawie żadnych przycięć, natomiast granie w GTA3 też na najniższych ustawieniach było po prostu męczarnią. GTA 3 było konwersją z PS2 i przycinała nawet na dobrym sprzęcie, natomiast VICE CITY została zoptymalizowana na PC. |
Dziękuje wam bardzo za szybką i dobrą odpowiedź. GTA 3 mi troche przycinało więc bałem się co to będzie z Vice! Ale jak będzie ok to OK! Kurcze ściąganie Vice stanęło ;(
|
Ja mam porownywalny sprzet (ciut lepszy procesor, troche gorsza karte graficzna wiec pewnie wychodzi na zero :) ) i chodzi bardzo ladnie. A GTA3 od pewnego momentu nie chodzilo mi praktycznie wcale. Zacinalo przy kazdej rozdzielczosci i kazdych ustawieniach tak, ze zupelnie nie dalo sie grac. Tak wiec powinno chodzi bez problemu (Vice City). :)
|
Witam !
Na moim sprzecie VC smiga jak oszalałe nic nie tnie a ni nie muli zreszta pisalem juz o tym :) |
nie wiecie przypadkiem dlaczego nie mogę ustawić w tej grze innej rozdzielczości niz 640x480 16bit? opcja jest nieaktywna
athlon1600xp,geforce2,directx se zaistalowalo jakie chcialo |
Cytat:
a i cos dla tych co szukaja strony o gta:vc 8) |
prawie na pewno probujesz zmieniac w czasie gry, a mozna tylko przed (bezposrednio po uruchomieniu, przed wczytaniem sejwa, lub rozpoczeciem nowej gry)
|
ni cholery - w żadnym momencie nie mogę zmienić rozdziałki
może sterowniki gpu, czy co???! |
No i kolejny problem. Podczas gry niekiedy psuje mi się grafa. są rozmazane postacie, budynki, drzewa itp. albo ekran pokrywają małe kolorowe kwadraciki. co z tym zrobić??? Gram na 1024x768x16 bez antyaliasingu.
|
Cytat:
Oczywiście nie mówię żebyś od razu kupował oryginał, ale może jakiś kolega ma, to zainstaluj i zobacz... Ostatecznie spróbuj z inną kopią. A może to jakiś kapryśny rodzynek? Trudno powiedzieć... UPDATE: Przeinstalowanie sterowników do grafiki bardzo wskazane. :) |
Przeinstalowałem stery do grafy lecz to nic nie pomogło, musze spróbować z innom kopią.
Lecz za wszystko wam THX. |
albo sprawdz te kopie u kogos innego, moze tak bedzie prosciej :)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:33. |