![]() |
Alcohol 120% i plik obrazu MDF.
Witam!
Bardzo mi przypad do gustu ten program. Mam z nim tylko jeden problem. Jak nagrywam plik obrazy z płyty to jest do wyboru tylko jeden format, właśnie MDF. Myślałem że to ograniczenie Triala i sobie "zarejstrowałem" program. I dalej żadnego wyboru. Da się coś z tym zrobić , oczywiście bez zakupu oryginalnego programu? SORRY!!! Już zauważyłem swój błąd i post trafił na włąściwe miejsce! Hmm... tylko się nie chce skasować Proszę Administratora o skasowanie. Dzięki. |
Witam !
NIe wiem czemu tak jest ale ja czasami mam raz MDF a raz wszystkie mozliwe typy obrazów do wyboru - moze jakis bład moze tu chodzi o "gryzienie" sie z innym softem nie wiem :( |
Uff! No to mnie trochę pocieszyłeś. Mam szanse się doczekać na inne formaty.
|
Cytat:
...............;) |
Cytat:
Brawo za spostrzegawczosc ! BTW - zauwazylem ze dla wiekszosci zabezpieczen sa tylko mds i ccd - czyli obrazy programów kotr słyna z kopiowania zabezpieczen a np dla SECUROMA jest TYLKO mds ;) |
Spróbujcie kliknąć na : plik-opcje-napędy wirtualne-mene kontekstowe.
pozaznaczajcie se tam inne formaty i bedziecie mogli nagrywać nawet obrazki z nero. |
Odinstaluj Alcohola, reset, zassaj cracka . Zainstaluj Alcochola i nie odpalaj!Reszta zgodnie z nfo.
|
dzieki
|
Lub pobierz wersje z mozliwoscia rejestracji :-) ... osobiscie taka posiadam !!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:01. |