![]() |
Cytat:
Jabba |
http://members.chello.se/jonas.thornqvist/PDITOOL.zip
zobacz sam... |
TERAZ ROZUMIEM. Widzisz ROBS, Ty i Cobra Verde dużo mi wyjaśniliście za co BARDZO WAM DZIĘKUJĘ.Do tej pory uczyłem się na próbach i błędach,i efekt był taki że zmarnowałem mnustwo płyt DVD.
A co do Twojego załączonego ps. to pisałem tak, bo lepiej mi się odpisywało, jak miałem tekst przed oczami. DZięki za wszystko. Na koniec powiedz mi jeszcze co to jest ten PDITool. |
Cytat:
podczas obróbki filmu w IC nie zaznaczaj od razu wypalania, a poprostu zapisz film na hdd (w postaci plików pdi), później użyj PDITool i wyextraktuj poszczególne pliki kompilacji DVD do katalogu VIDEO_TS, teraz odpal PowerDVD i zobacz jak to chodzi z twardziela Ps. cytowanie całej zawartości poprzedniego postu nie ma najmniejszego sensu, cytat ma wtedy swoją wartość jeśli wybierzesz tylko dany fragment |
Cytat:
A na DVD to nie idzie, na stacjonarnym i w kompie,tak jak pisałem wczesniej. |
Cytat:
uruchom DVDShrinka i tu od razu wskaż na nośnik DVD, program sam Ci zripuje potrzebne pliki Cytat:
|
Cytat:
|
Może po kolei, bo coś się namieszało,
myślałem że rip robisz DVDShrinkiem a nie DVDDecrypterem, w tym momencie nie musisz wskazywać wogóle pliku IFO, a jedynie napęd z płytą. Po zripowaniu DVDShrinkiem ładujesz film do IC, a po rekompresji w IC otrzymujesz pliki .pdi Później możesz je potraktować PDITool. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
dlatego pytałem jak to idzie z twardziela (z plików), może IC coś sknocił. A co robiłeś z plikami (pdi) po IC? |
Cytat:
|
Trudno powiedzieć,
a idzie z płyty w kompie? a idzie z twardziiela w kompie? |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:28. |