![]() |
zabezpieczenia i korekcja błędów na lg 8481b
chce kupic nową nagrywarkę i zastanawiam sie nad lg 8481b....ale tyle złego każdy o niej mówi....nie bedę wypalał 10000000 płyt dziennie więc nie obchodzi czy sie przegzeje czy nie....dla mnie liczy sie korekcja błędów i odczyt zabezpieczeń....w teście na cdrinfo wypadła dobrze na korekcji i fatalnie na zabezpieczeniach.....jak to na prawdę jest? da sie nią zgrac zabezpieczoną płytkę czy mam czekać po 2 godz aż jej sie to uda?.....prosilbym jakoegoś wlaściciela o opinie bo nie wiem czy nie kupić czegoś innego
|
Ja poleciłbym ci LG GCE8520B, ale ta którą chcesz kupić też jest bardzo dobra. Poczytaj testy LG GCE8520B może bardziej ci sie spodobaja jej wyniki.
__________________________ Powered By: Intel Pentium III 633E Mhz, 128 Ram, k graf intel i82810 32 MB(zintegrowana), k dźw AC 97 (zintegr), pł gł procomp i810, CD-Rom 50x, LG GCE8400B, Maxtor 40 GB i Windows 98 se |
Możesz kupić spokojnie model LG 8481B i poźniej przerobić go na LG 8520B. Sposób postępowania masz tu: http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/prz...obki-lg52.php3
Możesz też użyć w tym celu mtkwinflash.exe wtedy można dokonać zmiany biosu z poziomu windows'u. |
Co do tych zabezpieczeń to bajka. Testowali oni na starym firmwarze. Jak wgrasz nowy będzie ok. A po za tym kay2audio już nie będzie istniało :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:14. |