![]() |
Toshiba SD-R5002
Co sądziciie o tej nagrywareczce?? Cena jest super 777 pln.
|
Re: Toshiba SD-R5002
Cytat:
Jabba |
Re: Toshiba SD-R5002
Cytat:
Mam tą nagrywarke i jestem zadowolony w 100% , a te 15 min różnicy miedzy x2 a x4 mi osobiście nie przeszkadza. :chytry: Pozdro ar2r |
Re: Re: Toshiba SD-R5002
Cytat:
|
Re: Re: Re: Toshiba SD-R5002
Cytat:
Esperanza , Princo , TDK, Verbatim , Datex, Optodisc , LeadData, Sigma, Nashua Zostałem przy pierwszej czwórce bo reszta w 80% leciała do kosza (( Pozdro Ar2r |
Też mam taką nagryware i jest ok. ma pare minusów np.powinna zapisywac z predkoscia x16 cd-r a zapisuje z x12i nic wiecej spardzalem na kilku róznych nośnikach i to samo. niewiem co jest grane? może mi odpowiecie? no i jeszcze mi sie niepodoba zbyt długi moim zdaniem czas dostepu do dvd-rw no i zdażyło sie tak też że nieprzeczytała wczesniej nagranego przez nią w nero dyku dvd-rw z danymi a także kopi filmu dvd. sprawdzalem to na innym dvd pionier i plytka dzialala ok a na tosibie nieczytalo pokazywało ze pusty nosnik. Ale zdażyło sie to tylko za 1 razem nastepne kopie były juz ok.
A nagrwake wybrałem dlatego że: 1 chcaiłem miec nagrywake dvd 2 chciałem aby objezdzała zabezpieczenia (i tak jest) 3 chciałem aby była tania mogłem wybrac inna w podobych cenach i z szybsza predkoscia nagrywnia dvd-r i dvd-rw ale one zabordzo nie tworzyly kopi zabezpieczonych gier lub robiły to zbyt długo i dlatego wybrałem wolniejsza ale zato bardziej skuteczna i niezawodna. Jak dal mnie nie jest zła jak na 1 nagrywarke dvd. |
Re: Re: Re: Re: Toshiba SD-R5002
Cytat:
|
zawsze cos .
chyba krecily sie w druga strone ;p
|
Re: Re: Re: Re: Re: Toshiba SD-R5002
Cytat:
Nie można było odczytac plików nagranych pod koniec płytki, wywalało disc error w stacjonarce i takie tam :blee: Pozdro Ar2r |
Re: zawsze cos .
Cytat:
Pozdro Ar2r |
Napiszcie na jakich płytkach nagrywacie dane a na jakich filmy tylko w miare tanie Esperanzy X2 mogą być, bo sobie takie zamówiłem?
Poprostu napiszcie jakie są bez problemowe oczywiscie z tych tańszych. |
A jak chlopaki z paleniem na PS2 bo glownie mnie to interesuje gdyz posiadam taka konsole.
|
PS2
nie wypalam bo nie mam moda na ps2,:piwo:
|
Cytat:
Media Information Media code/Mfr ID "TDK"G02000000 Formatted Size Blank Book Type DVD-R Media type V2.0 DVD-R Media Id Code Speed 2.0x 2770KBs Pozdro Ar2r |
A czy ktoś z was ładował firmware 1033? Wg Toshiby usuwa on błąd zapisu niektórych płyt.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:37. |