![]() |
NA Pricewatch Princo x1 100 sztuk wychodzą 296 zł z przesyłką do USA :):) i tylko teraz przesłać do nas i po kłopocie (ale x1)
|
No cholera musszą coś wymyślić , bo juz nawet na Firmware Page w całej europie sie rzucają że nie można na Princo nagrywać x2 tylko x1 :(:( A jak widać na Price watch to tam 50 % płyt to Princo ;)
pozdro Ar2r |
Chyba modlić się o nowy firmware. Może się coś ruszy, bo z tego co wiem to jest dość popularna wypalarka w USA. Zresztą tam królują głównie Pioneer i Toshiba czyli DVD-R, DVD+R nikt za bardzo się nie przejmuje - przecież to europejski wynalazek (Philips).
|
|
1.40 $ za sztuke przy 100 ;)
Pozdro Ar2r |
no właśnie ze wiem ale chciałem sprawdzic może akurat ;)
No to co nam biedny użytkownikom toshibki zostaje :(:( Pozdro Ar2r |
A po ile te Riteki w zamorskim kraju??
|
Esperanza x4 = Princo x4, zresztą sprawdź w DVDInfo
|
Słyszałem ze Mediasonic są w miare dobrw ale nie wiem jak na Toshiba niech ktoś kupi i sprawdzi :>:> www.cdsklep.pl po 4.8 sztuka
Za niedługo kupie jak sie nie wyjaśni nic z tymi Princo i Esperanza x4 pozdro Ar2r |
No właśnie tu jst problem :(:( Kupiłem 20 sztuk Princo x4 i te cholery palą sie x1 , Kupiłem 2 sztuki Esperanza x4 i to samo . Przecież nie kupie Verbatim ani tdk :(
Może zamówie Riteki przez kumpla w usa Pozdro Ar2r |
A tak przy okazji to co wypalacie na Toshibce x2?? Princo i Esperanza x2 już wycofane z produkcji, Akoss to x1, MediaStore do kosza po przekroczeniu 3,5 GB. Czyli zostają tylko markowe x2??
|
Kto nagrywał na Mediasonic (są po 4,8 w cdsklep.pl) na Toshibce i jak sie zachowywały prz zapisie x2
Pozdro Ar2r |
Pisałem juz do tych baranów i gościu powiedział że nie ma sposobu akurat na te płyty :(
Ale odpowiadał strasznie wymijająco że niby mam zmienić program do nagrywania , zdefragmentować dysk to mi sie bedzie szybciej nagrywać hehehe :D:D:D:D Pozdro Ar2r |
No, na to może poradzić tylko TOSHIBA. Mam nadzieję że niedługo będzie dostępny nowy bios który rozwiąże w/w problem.
|
a tak nawiasem , czy ktoś poradził sobie juz z płytkami Princo X4 zeby nagrywały sie x2 :(:(
Pozdro Ar2r |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:09. |