![]() |
mam problem z grą desert storm
jak przegrać grę desert storm czyli pustynną burzę.prubowałem prze clone 4.2.0.1 i bez skutecznie pózniej przez alcoholer to też nie dało żadnego skutku a na końcu przez alcohol bezowocnie.Jeśli ktoś natkną sie już na ten problem i go ominą to prosze o wskazówki.mam nagrywarke LG 48 24 48 i nie wiem jak to przegrać
|
Zainstaluj sobie program ClonXXL wloz plythe i klikni skanuj on pokaze ci zabezpieczenie i optymalne ustawienie odpal Clona I wczytaj profil ClonXXL nio i wypalaj :) :cool:
|
obraz clonem (game cd) i nagrac alcoholem bez zadnych profili. i gramy
|
u gory masz przyklejone co i jak robic ... wystarczy spojrzec
nazywa sie "..::KOPIOWANIE ZABEZPIECZONYCH PLYT ..." do wyboru alcohol i clone |
mozna również znaleść słodzik i po wszystkim ;-)
|
zrób obraz płyty clonem i potraktój go betablokerem wprawdzie działa niby na starszą wersję zabezpieczenia ale u mnie zadzałało.
|
to chyba SD v2.7.*.* nie wiem czy zrobili do tego betablokera... musisz mieć nagrywarkę która łyknie coś takiego albo znajdź rodzynka do tego ....
|
przetestował to mój znajomy usiebie na innej nagrywarce, pomogło (na nagrywarce LGx16)betabloker był do SD2.52 (na mojej bez tej sztuczki gra terz nie działała po skopiowaniu).
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:15. |