![]() |
Przeczytałem o tym w CHIP 7/2003 "Świecące bity"
Są podane linki : www.aprilisinc.com - fajna prezentacja. www.polight.com www.inphase-technologies.com To są linki do firm które się tym tematem zajmują. Może za jakieś 3 lata zmienimy nazwę forum na Holodisc Info lub HMDinfo - zastrzegam prawa do nazw ^_^ ^_^ ^_^ Pozdrawiam |
Płyty holograficzen ??
Czy mógłbyś napisać więcej o nich ?? Może jakiś link ??
:jupi: |
Re: CZYTAŁEM
Cytat:
z innymi zapisami kosztem jakości. Wszędzie pisze że zapis większej ilości danych jest kosztem korekcji błędów ( trzeba się modlić żeby się nie zarysowała płyta ). Więc się to chyba nie opłaca. Zastanawiam się też czy zapis na Plextorze jest kompatybilny z innymi zwykłymi nagrywarkami. Bo inaczej pożyczysz koledze płytę i d..a. Ja czekam na płyty holograficzne - będzie można podobno nagrać 1TB danych. Pozdrawiam |
Re: CZYTAŁEM
Cytat:
......Pamietam Zawsze tak powiadali w Podstawowce.....;) |
CZYTAŁEM
Czytałem ten artykuł ale nic nie zrozumiałem ! Więc proszę o sugestie. I to nie jest dalej zwykły temat.
|
Bez overburningu sie nie da jezeli nie masz TEAC`a
Maciej zamiescil linka ktorego kazdy Tobie poda bo takie artykuly to juz standard http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/over/over.php |
a artykuł ten czytałeś ...? :
http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/over/over.php ..........pozdrawiam :) |
Skoro nie masz Plextor'a Premium to możesz użyć tylko overburningu.
_______________________ Powered By: Intel Pentium III 633E Mhz, 128 Ram, k graf intel i82810 32 MB(zintegrowana), k dźw AC 97 (zintegr), pł gł procomp i810, CD-Rom 50x, LG GCE8400B, Maxtor 40 GB i Windows 98 se |
Jak upchnąć więcej na płyte ??
Tak jak powyższy baner przedstawia reklame Plextora. Nie chodzi mi tu o Overburning, ale o coś innego tak jak w powyższej reklamie. Jak można zmieścić więcej na płytkę 700 MB nagrywarą. Teac CD-W540E
:chytry: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:19. |