![]() |
No tak cena już trochę spadła ale się nie orientowałem o ile bo po co ;-) Faktycznie najlepszy jest silnik: pojemność 4.2 litra V8 biturbo dający 450 czystych koników. Przyśpieszenie też powala 4.9 do 100 a do 200 km/h w 18 sekund. No "niestety" v max jest ograniczona elektronicznie do 250 km/h a jakby jej nie było to auto poleciałoby znacznie więcej. Wygląda świetnie: obręcze 19, lakier niebieski Mugello. W środku mam fotele Recaro w kremowej skórze, wszystkie systemy bezpieczeństwa, nawigację z wbudowanym telewizorem, telefonem i radiem cd z 10 głośnikami i subwooferem. Wszystko jest elektrycznie sterowane: lusterka, szyby, fotele, tylna roleta itp. Nie podobają mi się w nim 2 rzeczy ale już się przyzwyczaiłem. 5 stopniowy tiptronic chociaż nic mu nie można zarzucić wolałbym 6 stopniowy manual. A druga rzecz to ostre jak brzytwa hamulce. Jak pierwszy raz próbowałem możliwości nowego auta z moją mamą (pozdrawiam) na pokładzie to trochę się przestraszyła jak zobaczyła biały dym z okolic kół. Hamulce za szybko się grzeją ale ogólnie jest to luksusowa limuzyna, perfekcyjnie wykonana i pozwalająca mi czasami zaszaleć kiedy mam na to ochotę ;-))
|
Cytat:
A co do tego tematu to wiele jest takich firm polegających na łańcuszkach...nihil novil...i praktycznie 0 dają, a poza tym spam jest nielegalny... |
macie to odbierać jako żart ^_^ wcale nie chcę żeby ktoś ukradł mi moje auto bo sporo na nie się wykosztowałem. Swoją drogą taki złodziej, któremu już by się udało buchnąć moją furę miałby z tego 96.600 Euro czyli zarobiłby swoje 50 tys dolców i jeszcze by mu sporo reszty zostało :kasa:
|
Cytat:
tak tylko pytam, jak mamy odebrać ? twoją odpowiedz ? czy to tak tylko dla naszej informacji ? (nie to żebym sie czepiał ..tylko tak pytam) "chcesz zarobić 12tys PLN ? ukradnij i sprzedaj auto mojego ojca :)" ... kurde coś nie tak .. dopiero do domu wróciłem i juz sie czepiam :P |
*******y jakich malo, jak doszedlem do tej pani co to niby wygralo to przed oczami ukazala sie reklama jakies diety cud/taroty ktore dzialaja na podobnej zasadzie. zreszta to tak czy tak pewnien rodzaj piramidy i na dodatek w wersji spam ((
|
pobrałem otworzyłem i po pierwszej linijce juz wiedziałem ze to gówno prawda... :|
|
Ja mam lepszą propozycję na zarobienie 50 patoli ;-) Ukraść i sprzedać moje autko!
|
SPAM !!
Kasowac po zobaczeniu tematu listu ! |
Właśnie to samo stwierdziłem :).
|
Re: Jak zarobić 50 tys. dolarów.
Cytat:
|
IMHO typowa piramidka a w dodatku namawianie do spamu (co jest nielegalne)
|
Jak zarobić 50 tys. dolarów.
Ilość załączników: 1
Ciekawy e-mail dostałem, były w nim załączniki, które tutaj zamieszczam. Widzieliście kiedyś coś takiego? Bo ja jestem sceptycznie nastawiony, ale kto wie ;). Chcecie to sobie to weźcie, może zarobicie 50 tys. dolarów :).
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:16. |