![]() |
Jak to jest z ludźmi w Gta : Vice City ?
Czy zmieniło się to względem Gta 3 ? Czy w nowej odsłonie ludność przypomina tą z Mafii ? W Mafii czulem się jak w prawdziwym miescie mnóśtwo przechodniów , mnóstwo samochodów.Natowmiast w Gta3 mialem wrażenie ,że właśnie miał miejsce nalot kosmitów i 3/4 mieszkańców tego miasta zaginęło bez śladu.Pytanie to nurtuje mnie od dłuższego czasu ,a teraz tym bardziej bo na dniach mam mieć ukochane Vice City :jupi:
|
jest tak samo jak w gta3
|
Cytat:
___________________________ Powered By: Intel Pentium III 633E Mhz, 128 Ram, k graf intel i82810 32 MB(zintegrowana), k dźw AC 97 (zintegr), pł gł procomp i810, CD-Rom 50x, LG GCE8400B, Maxtor 40 GB i Windows 98 se |
w VC motory wymiataja :) ogolnie zdaje sie ze fizyka tez jest poprawiona... :)
|
W takim razie nie mogę się doczekać :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
I jeszcze jedno pytanko mam takiego oto kompa : Celeron 600@634 (:D ), 320 SDRAM ,k.grafiki - i810.Czy GTA:VC pójdzie mi na takim sprzęcie ??Gta3 w zasadzie mi chodzi trochę się tnie(inie jest na maksymalnie niskich detalach ) aczkolwiek grafiką to na moim komputerku Gta nie może się popisać ;) |
GTA 3 wszędzie się cieło, VC ruszy spokojnie
|
W takim razie ekstra :jupi: :jupi:
|
GTA:VC jest o niebo lepsze od GTA. Lepiej chodzi. Super sie jezdzi motorkami. Jednak dla mnie Mafia - the best!.
mati1700-ale cie nagrzewamy ;) |
Cytat:
|
GTA Vice fakt dużo lepsze od 3 i fajnie chodzi na słabszym sprzęcie. U mnie nie mogę tego sprawdzić bo mam w miarę dobry sprzęt że nic nie skacze ale u kumpla co ma celka 700 128 sdram i kartę 32MB gierka po wystartowaniu troszkę (minimalnie) się cięła a potem już przyjemnie chodziła (chyba musi się powczytywać do końca). Zapewniam cię zarwiesz przy tym kilka nocek ;-) Motorki - spoxio urozmaicenie. Kumpel się podniecał skuterkiem i lotem helikopterem i tą łódką motorową ;-) A ja siedziałem obok i ryłem z niego jak się cieszy biedne dziecko ;-))))) pozdroofka!!
|
Ilość załączników: 1
jest nawet LowRider (jak w Ali G), na numerycznej 4 i 5 - przechylamy sie na lewo albo prawo, a 9 i 6 albo podnosimy przod albo tyl. Konkret!Autko to to na rys.
|
Lowrider wydaje mi się, że był już w GTA3. Swoją drogą niezłe autko. Fajnie mieć takie! Stajesz na światłach jako pierwszy, wszyscy też stoją i podziwiają stylizację twojej bryki a ty taki numer robisz, że skaczesz przodem a inni płaczą ze śmiechu/podziwu/zazdrości ;-)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:19. |