![]() |
Cytat:
Spróbuj może odinstalować i ponownie zainstalować 3.5.24.0, jak nie pomoże to pozostaje jeszcze ew. usunięcie w rejestrze (po odinstalowaniu) wszystkich wpisów związanych z InCD i ponowne zainstalowanie programu. Życzę powodzenia :) |
Cytat:
|
jakby byl sens przesiadki na 6... :)
nic nowego nie wniosl ten program (poza bledami) odnosze wrazenie ze jak cos nei umie ugotowac kurczaka, nie blyska wszystkimi kolorami teczy i nie zajmuej 2gb ram to nie uznajecie tego za godne uzywania... |
... ano InCD w wersji 3.5.24 źle pracuje pod Neronkiem szóstym, musiałbyś powrócić do serii 5.5.xx
|
No i fajnie, zassałem wersję, którą chciałem i dalej "dupa". InCD pojawia się w tray`u z wykrzyknikiem i nic nie mogę zrobić oprócz przeczytania nr wersji (( . Może dlatego, że mam nero 6 xx? Chyba zaraz dojdę do wniosku, że zapis pakietowy tak naprawdę wcale nie jest mi potrzebny skoro do tej pory go nie miałem to może już tak pozostanie :P
|
zetox - koniecznie chcesz miec najnowsze - przeciez wiesz ze jest skopane?
nic nowego w tym programie juz dodac nie mozna (jak sie okazuje poza paroma bledami) zreszta ja ciagle i nieustatnnie nie widze sensu zapisu pakietowego - ale tak wiem jestem inny |
Cytat:
Niech Ci Bożia nagrodzi to gromadką wiecznie głodnej dziatwy^_^ A poważnie dzięki,bo ciągle coś nie tak z tym INCD.Instaluję nówki,bo może bedzie lepiej i ...a stare już wcięło. BTW kto używa DirectCD? Pono można to uzywac bez instalacji WinonCD. Pozdófka8) |
Wielkie dzięki :) :) :3msie:
|
|
Witam!
Jestem całkiem nowy na tym forum, ale po przeczytsaniu kilku postów o InCD wersji4xx widzę, że nie warto tego trzymać na dysku. Mam gorącą prośbę, czy moglibyście mi podać linka do InCD 3.5.24, bo szukam już od kilku dni i nie mogę nic zassać. Znalazłem tylko jeden działający link na jakiejś francuskiej stronie, ale niestety do rozpakowania pliku potrzebne jest hasło. Z góry serdecznie dziękuję :3msie: |
... ano właśnie, czyli jest problem z nowym InCD przynajmniej pod WinXP ((
|
mam też problem z InCD 4.01.21 pod Nero 6.0.0.9 u mnie to InCD 4.01.21 wcale nie chciał uruchmić. przy uruchomieniu kompa wyświetlił mi komunikat:
"nie dało się podłącyć do systemu plików, InCD nie może być uruchomiony!" |
Sprawdziłem, wszystko jest O.K.
Moja konfiguracja: win2kPLsp4, nero6.0.0.9, incd4.0.1.21, CD-RW Media store 700mb, 4-12X. Żadnych problemów. 8) |
Ilość załączników: 1
... no i następne InCD 4.01.21 pod Nero 6.0.0.9 nie potrafi sformatować płyty CD-RW, ani wolnej ani szybkiej. Czy ja mam już tak starą nagrywarkę (LG x12), czy coś jest skopane w programie, dajcie znać kochani forumowicze. Formatowanie ledwie się zaczyna, a już kończy się takim jak na rysunku komunikatem :( ((
|
Pracuję pod XP. Z InCD 3.5.xx Windows potrafił się zawiesić podczas przeglądania płyty UDF. Zainstalowałem InCD 4.0.10. Przeglądanie płyt okazało się bezproblemowe, ale przy wychodzeniu z windy pojawiał sie "ukochany" niebieski ekran z informacją że InCdfs.sys stwarza mu problemy. Winda robiła zrzut pamieci i następował jej restart. zamieniłem w/w plik na inny, ten z katalogu NT (werję instalacyjną można rozpakować WinRarem)i problem znikł. Ale formatowć płyt nadal nie mogę. O wersji 4.0.17 nie będę się wypowiadał, wykrzacza windę przy wychodzeniu a komunikaty są mniej zrozumiałe. Pzzesiadać się na 98 raczej nie chcę. Cholera! Tak żle i tak niedobrze :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:12. |