![]() |
The sims gwiazda .... ogolnie sd2.91
Witam !
Obecnie mam liteona 52x24x52x ! Przegrywam plyte alcoholem 120% 1.4.3 oczywscie przy pomocy alcoholera 4.0a . Problem polega na tym ze plyta dziala mi tylko w nagrywarce ,a jak wsadzam do DVD LG 12x to juz nie ! to wina LG czy cos przy nagrywaniu nie tak ? P.S nagrywajac obraz plyty ktory nie ja zrzucalem rowniez z SD2.91 mam tak ze plyta niedziala nawet w nagrywarce a zemulowany obraz dziala (Heroes4 Winds of War Pl) :/ Glownie mnie interesuje czy moj liteon poradzi sobie z SD2.91 jesli tak to jakim programyem najlepiej i z jakimi ustawieniami! Zgory thx za kazde info ! |
|
jeśli chodzi o SD 2.9 to najlepiej użyć najnowszych ...BlindWriteSuite z opcją wzmacniaj słabe sektory. Odczyt i zapis minimalna prędkość.
Oczywiście Alcohol 120% tez nie powinnien mieć problemów. ............pozdrawiam :) |
Mam to samo.
SIMS Gwiazda - skopiowałem za pomocą Alcoholera 4.0 i Alcoholem 1.4.3.519, nagrywarka TEAC 52/24/52. U mnie działa we wszystkich napędach tzn. w nagrywarce, w napędzie DVD Pioneer DVD-120S, i napędzie CD-ROM TEAC 40x. Działą także u znajomego na napędzie DVD TEAC 16x, natomiast na napędzie DVD LG 16x niestety nie. Sprawdzam dalej zobacze czy inne napędy też "źle sieczują" z tak przegraną grą. |
mam podobny problem - z heroes 4 pl nagrana plyta (jakkolwiek, czy z korekcja EFM czy bez, czy z wzmacnianiem slabych sektorow czy bez) dziala w nagrywarce, ale nie dziala w napedzie CD-ROM.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:51. |