![]() |
[QUOTE]jelonkowo napisa***322;(a)
[B] Cytat:
|
moze trzeba alkoholerem sprawdzic co to za zabezpieczenie era wymyslila ... na stronce hulka pisza ze maja drobne klopoty i nie zawsze dochodzi, zaleznie od szczescia ...
|
[QUOTE]Franc napisa***322;(a)
[B]Mozna też wysłać treść SMSa na maila na adres +48xxxxxxxxx@sms.waterbyte.net wpisując zamiast x dany numer, jednak czasami SMSy dochodzą z opóźnieniem do 0,5 godz. Waterbyte tez na ERE nie idzie.....max zabezpieczenia jakies czy cos. |
fkn nie działa. Ale ta era porobila!
|
Mozna też wysłać treść SMSa na maila na adres +48xxxxxxxxx@sms.waterbyte.net
wpisując zamiast x dany numer, jednak czasami SMSy dochodzą z opóźnieniem do 0,5 godz. |
Cytat:
Mozesz sprobowac strony http://www.fkn.pl nie mozna wysylac tylko na idee. |
Ilość załączników: 1
jakby sie komus nie chcialo szukac to zamieszczam "semsms.zip". A tak mam pytanie. Czy jest jedna sprawdzona bramka, bez limitow, bez kupowania kredytow,wapsterow itp., darmowa???
|
Cytat:
|
Mi z hulpa też czasami nie dochodziły. semsms też wypróbowywałem i nawet może być
|
adres www.sms.hul.dk owszem mi tez nie dziala ale samo sms.hulp.dk dziala - bez www!
zreszta poszukaj i sciagnij "semsms.zip" - pojdzie na kazda siec a w plikach txt znajdziesz chyba info o innych bramkach pzdrwm Nikita_Bennet |
Re: SMSy wysylane na ERE
Cytat:
|
Re: SMSy wysylane na ERE
Cytat:
|
SMSy wysylane na ERE
Witam, znacie moze jakies bramki z ktorych mozan slac smsy na ERE, dodam, ze WWW.sms.hulp.dk nie dziala a era OMNIX odpada, a na www.1rstwap.com mam luz tygodniowy limit przekroczony. Jesli znacie inne dzialajace to z gory dzieki za odp
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:55. |