![]() |
The Frozen Throne PL
Jak w temacie. Kopiowal juz ktos TFT w wersji PL? Nie chce niszcyc swojego orginala w napedzie. Zaden ***** oczywiscie w gre nie wchodzi. Zeby bylo jasne ClonyXXL pokazuje tylko bledne sektory pod koniec (o ile dobrze pamietam) wiec wyglada to na securoma.
|
Narazie zrobilem tylko obraz w Akoholu,
profil z alcoholera securom new >4.77.00.029 RMPS na high odzczyt 8x i działam narazie z obrazu... |
Frozen Trone PL
Zabezpieczony najnowszym SecuROM'em.
Metoda opisana juz na forum. Do ścięcia bez problemu. Magic trio = Alcohol 120% + BWA Builder + TwinPeak 0.2 Chodzi bez stresu. |
hmmm a jakie macie nagrywarki ?
Bo moj Liteon 48/24/48 odmawia odczytu DPM... :( |
LG8320B ---> LG8400 1.12
|
fajne jest to ze gra chodzi z plyty w3 - a nie z plyty z dodatkiem - plyta jest sprawdzana tylko przy instalacji
|
Hmm a co sadzicie o takim czym:
- gra działa na napedzie wirtualnym, nie dzia po wypaleniu lub mamy pozyczony orginal i chcemy miec mozliwosc zrobienia dzialajacej kopii kopii. - nagrywamy pliki *.mds i *.mdf jako normalne pliki na cdr. - montujemy tak nagrane pliki w napedzie wirtualnym - nagrywamy z tak nagranych plikow "pelnowartosciowa" kopie bezpieczenstwa :) Bedzie to dzialac czy nie. |
Cytat:
|
powiem tyle - juz 10 godzine walcze z przegraneim frozen throne - i naszla mnie taka mysl - frozen throne cd nie jest wymagane do gry - gra sie z w3 - ciekawe czy instalka pojdzie jak nagram pliki na rw i zrobie zwykla kopie nero...
|
Cytat:
tyle wyczytalem na gamecopy... tam tez sie glowia ;) |
lepiej niech sie naglowia i to rozwiaza - bo niby mam oryginal i niby gra sie z war3pl - ale jak w kolejnym patchu ustala sobie ze gra sie jednak z dodatku?
jak narazie moj liteon sobie nei radzi - wygalda na to ze uzyli takich slabych sektorow ktorych zadna nagrywarka nie przegra (takich jak te z pliku 'bad' z testu przyklejonego wyzej) i jest dupa... bo mds i cala reszta wygalda normalnie - tylko podczas kopiowania plikow na dysk gdzies tak kolo 20% pojawia sie crc i dupa zbita :( - dobrze ze to tyko ~80 zeta - i ze to cdprojekt - oni nawet wymienia mi plyte jak sie porysuje lub polamie |
Cytat:
|
sprawa robi sie paskudna - czy jest tu ktos komu udalo sie przegrac te gre - chodzi mi nawet o taka kopie z ktorej da sie zgrac pliki na dysk - nie musi z niej gra chodzic...
cecurom 4.84... niezle szajstwo |
Cytat:
|
mam oryginal - nie chce slodzikow - obraz zamontowany w alkoholu dziala - wiec mi nie jest slodzik wogole potrzebny - ja chce te plyte przegrac... :(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:46. |