![]() |
przenoszenie listy utwor z nero do nero cover
[ytanie jak w temacie.. i prosze o jak najszybsza pomoc. Wyjezdzam pojutrze :) , wczorajkupilem nagrywarke :P , nagralem plytke z mp3 i potrzebuje sobuie zrobic spis piosenek ktore nagralem ... THX z gory za odp
|
najlepiej z playlisty Winamp'a zaladuj i wyedytuj i wklej !!
|
E tam, nero cover automatycznie pobiera dane o rozmieszczeniu utworow bezposrednio z nero. Ale musisz wlaczyc covera z samego nero.
|
heh, tez sie balem tego zwierzaka jakim jest Nero Cover Design, ale po dokladnych ogledzinach okazal on sie bardzo przyjazny. :)
Przejzyj wszystkie opcje/mozliwosci na pewno dasz rade. Powodzenia:3msie: |
Najszybciej, najlepiej i najwygodniej bedzie to zrobic programem do okładek CDRLabel 7. Ma bardzo przydatną opcje skanowania zawartości płyty a potem wyrysuje Ci drzewko z zawartością ;)
Pozdro MinX |
No wiem wlasnie zainsatlowalem CDR LAbela... tylko ze ja nagralem plytke z mp3 i jest na niej ponad 160 piosenek a cdr label miesci na okladce okolo 100-120 a co do nero cover to dalej nie wiem jak mam tam zaimporotwac liste piosenek.. moze mi to ktos spokojnie krok po kroku wytlumaczyc
|
Czy mam rozumiec ze plyte nagrales z mp3 jako dane?
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Ja gdy nagrywalem takie plytki do discmana to drukowalem sobie wieksza kartke w Wordzie i zginalem ja tak aby weszla w okladke i potem rozkladalem jak ktos chcial zobaczyc co jest na plytce. :) Proste i przejzyste :)... (troche udekorowane ;) )... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:07. |