Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   ??? obraz na monitorze i TV ??? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/obraz-monitorze-tv-23148/)

Pierwszy 24.06.2007 12:38

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 798738)
Pierwszy! czy pamiętasz jeszcze jak 4 lata temu miałeś GF2? :hahaha:

jak przez mgłę, ale pozostałem wierny nvidii - gf6600 na pokładzie

pozdro

argyle 22.06.2007 13:42

A czy ja pytam o karte??? :ysz:

Tylko stwierdzam fakt, że nVidia jest lepiej oprogramowana, jest więcej opcji.
A fakt, że nie widać filmów na TV (jako dodatkowym ekranie) na kartach ATI nie uległ chyba zmianie.

No ale, lepiej śmiać się, że ktoś znalazł stary temat.
Na drugi raz otworze nowy, niech się forum zaśmieca. A co?!!

Prezesik 22.06.2007 13:15

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 798771)
ja tylko zastanawiam się czy ktoś po 4 latach nadal ma tą kartę ???

Oj, Edzie Chomiku :haha:

ed hunter 22.06.2007 13:12

Cytat:

Napisany przez argyle (Post 798744)
Chy kolega @ed hamster uważa, że problem się zdeaktualizował przez te 4 lata?? :>

no nie :nie: nadal są monitory i telewizory :taktak: ja tylko zastanawiam się czy ktoś po 4 latach nadal ma tą kartę ???

a ed chomik to sam jesteś :jezyk:

gallus 22.06.2007 13:11

Cytat:

Napisany przez michal_zb (Post 169517)
Witam
Mój qmpel posiada RiveTNT2 32MB+TV. Jak zrobić aby obraz jednocześnie był widoczny na monitorze jak i telewizorze ???
THX

^^ a Wiecie, że tym kumplem byłem ja :D
michal to mój kumpel z miasteczka
A na TNT2 nie dało się włączyć klonowania ;)

argyle 22.06.2007 13:01

Chy kolega @ed hamster uważa, że problem się zdeaktualizował przez te 4 lata?? :>

Prezesik 22.06.2007 13:01

wykopaliska :w00t:

Ed ja ci***261;gle mam GF2 :>

ed hunter 22.06.2007 12:57

Pierwszy! czy pami***281;tasz jeszcze jak 4 lata temu mia***322;e***347; GF2? :hahaha:

Pierwszy 10.07.2003 13:54

Ilość załączników: 1
Cze
dla gf2 mx200, stery 41.09 mam ustawione tak:
klonowanie obrazu-pal B (tv-pomocniczy, monitor-podstawowy), następnie ustawienia kolorów nakładki (jak na obrazku) urz. pełnoekranowe -> pomocniczy, powiekszenie mam "oba" ale może być nakładka video (sterowanie powikszeniem to ten suwak po prawej ;) )
plus do tego tvtool 7 -> niweluje czarną obwolute na tv. Napisy na tv rzucam za pomocą divxG400 i wszystko gra :) aha i w ten sposób na tv mam fullscreen a na monitorze niekoniecznie ;)
pozdrawiam i powodzenia

Y@nkee_PL 09.07.2003 00:15

Ilość załączników: 1
Cytat:

Ziele napisa***322;(a)
MAM włączone klonowanie, napisałem już wczesniej. Moja grafa to GF4MX440SE TV. Na drugim kompie jest radek 9500. Też mam tam właczone klonowanie i dzieje sie to samo co na tym pierwszym. Widze wszystko pieknie pulpit, ikonki itp tylko nie film. Dziwi mnie tylko ze np te filmy w coline 3 widze na monitorze i na tv.
ustaw jak widzisz na zalaczniku - dla radka ;) - a filmy bedziesz mogl ogladac na TV
o tym wlasnie pisalem wyzej :)

Ziele 08.07.2003 23:54

Cytat:

mulan napisa***322;(a)
To jest tak. przeczytaj. ja mam to samo zrobione.

- po pierwsze (dobre sterowniki ktore uaktywnia opcje klonowania ja je mialem od oryginalnej plytki MSI bo taka karte mam, jak chcesz to moge je wyslac)
- po drugie (wchodzisz wlasciwosc ekranu, USTAWIENIA, ZAAWANSOWANE, NVIEW potem klikasz Klonowanie i Zastosuj jezeli ci sie pojawi obraz dziwny to wtedy ustawiasz tryb wyswietlania dla telewizora ja mam na Belgia)

pozdrawiam i zycze powodzenia

MAM włączone klonowanie, napisałem już wczesniej. Moja grafa to GF4MX440SE TV. Na drugim kompie jest radek 9500. Też mam tam właczone klonowanie i dzieje sie to samo co na tym pierwszym. Widze wszystko pieknie pulpit, ikonki itp tylko nie film. Dziwi mnie tylko ze np te filmy w coline 3 widze na monitorze i na tv.

mulan 08.07.2003 18:24

UWAGA: to jest kwestia sterownikow bo mam zrobione widze to wszystko co na monitorze w telewizorze i nawet mozna zmieniac rozdzielczosc zeby bylo smieszniej. i wszystko dziala OK....

3majcie sie

mulan 08.07.2003 18:22

To jest tak. przeczytaj. ja mam to samo zrobione.

- po pierwsze (dobre sterowniki ktore uaktywnia opcje klonowania ja je mialem od oryginalnej plytki MSI bo taka karte mam, jak chcesz to moge je wyslac)
- po drugie (wchodzisz wlasciwosc ekranu, USTAWIENIA, ZAAWANSOWANE, NVIEW potem klikasz Klonowanie i Zastosuj jezeli ci sie pojawi obraz dziwny to wtedy ustawiasz tryb wyswietlania dla telewizora ja mam na Belgia)

pozdrawiam i zycze powodzenia

Y@nkee_PL 08.07.2003 17:53

Cytat:

Ziele napisa***322;(a)
a powiedzcie co zrobić żeby na tv był wyswietlany film. W playerku na monitorze widze obraz a na tv juz nie. Tak jakbym nie dał odtwarzania. Wszystko inne widać pulpit, ikony, okna, player itp...
a jaka masz grafe ???
bo ja mam Radka 9100 i zeby na TV ogladac filmy musze TV ustawic jako ekran Podstawowy ;)

Ziele 08.07.2003 17:29

A nie da sie tak żebym widział wszystko to co na monitorze? Miałem już ustawione klonowanie i pal b lub jakiś inny. Wiem że tych palów było dużo ale na niektórych tylko był obraz kolorowy.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:06.