![]() |
Cytat:
pozdro |
A czy ja pytam o karte??? :ysz:
Tylko stwierdzam fakt, że nVidia jest lepiej oprogramowana, jest więcej opcji. A fakt, że nie widać filmów na TV (jako dodatkowym ekranie) na kartach ATI nie uległ chyba zmianie. No ale, lepiej śmiać się, że ktoś znalazł stary temat. Na drugi raz otworze nowy, niech się forum zaśmieca. A co?!! |
Cytat:
|
Cytat:
a ed chomik to sam jesteś :jezyk: |
Cytat:
michal to mój kumpel z miasteczka A na TNT2 nie dało się włączyć klonowania ;) |
Chy kolega @ed hamster uważa, że problem się zdeaktualizował przez te 4 lata?? :>
|
wykopaliska :w00t:
Ed ja ci***261;gle mam GF2 :> |
Pierwszy! czy pami***281;tasz jeszcze jak 4 lata temu mia***322;e***347; GF2? :hahaha:
|
Ilość załączników: 1
Cze
dla gf2 mx200, stery 41.09 mam ustawione tak: klonowanie obrazu-pal B (tv-pomocniczy, monitor-podstawowy), następnie ustawienia kolorów nakładki (jak na obrazku) urz. pełnoekranowe -> pomocniczy, powiekszenie mam "oba" ale może być nakładka video (sterowanie powikszeniem to ten suwak po prawej ;) ) plus do tego tvtool 7 -> niweluje czarną obwolute na tv. Napisy na tv rzucam za pomocą divxG400 i wszystko gra :) aha i w ten sposób na tv mam fullscreen a na monitorze niekoniecznie ;) pozdrawiam i powodzenia |
Ilość załączników: 1
Cytat:
o tym wlasnie pisalem wyzej :) |
Cytat:
|
UWAGA: to jest kwestia sterownikow bo mam zrobione widze to wszystko co na monitorze w telewizorze i nawet mozna zmieniac rozdzielczosc zeby bylo smieszniej. i wszystko dziala OK....
3majcie sie |
To jest tak. przeczytaj. ja mam to samo zrobione.
- po pierwsze (dobre sterowniki ktore uaktywnia opcje klonowania ja je mialem od oryginalnej plytki MSI bo taka karte mam, jak chcesz to moge je wyslac) - po drugie (wchodzisz wlasciwosc ekranu, USTAWIENIA, ZAAWANSOWANE, NVIEW potem klikasz Klonowanie i Zastosuj jezeli ci sie pojawi obraz dziwny to wtedy ustawiasz tryb wyswietlania dla telewizora ja mam na Belgia) pozdrawiam i zycze powodzenia |
Cytat:
bo ja mam Radka 9100 i zeby na TV ogladac filmy musze TV ustawic jako ekran Podstawowy ;) |
A nie da sie tak żebym widział wszystko to co na monitorze? Miałem już ustawione klonowanie i pal b lub jakiś inny. Wiem że tych palów było dużo ale na niektórych tylko był obraz kolorowy.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:06. |