![]() |
Karta TV - Szukam opinii
Witam!
Chcę nabyć karte TV FM LEADTEK WInFast 2000XP Deluxe, ponoć jak narazie jest to najlepszy produkt w tej klasie cenowej(ok. 260PLN). Dajcie znać czy warto kupić t± czy może jak±¶ inn±? |
ja ma PIXELVIEW PLAY TV HD i jest dobra. Nie najlepsza
|
ja mam posiadam Kworld Mpeg Tv Station. zapalcilem 250zl i mam sprzetowa kompresje Mpeg 1 i 2. Jakos obrazu jest niezla choc nie najlepsza.Dzwiek w Nicam lub A2 Radio stereo, pilot pelne bardzo dobre wyposarzenie przemysl to jeszcze...
|
u mnie siedzi PixelView PlayTV pro i jakos nie narzekam
tzn. wlasciwie nie moge z niczym innym porownywac, bo to moja pierwsza i jak na razie jedyna na AthlonXP 1600+ z 256MB smiga bez problemow, zrzutac i kompresowac w locie tez da sie, ale juz nie na najwyzszej rozdzielczosci poza tym ma NICAM (teoretycznie), choc bywa roznie z jego obsluga na roznych stacjach na poczatku mialem niewielkie problemy z uruchomieniem tej karty na WinXP, ale po jakims czasie udalo sie znalezc odpowiednie sterowniki ogolnie jest dobrze, ale zawsze mogloby byc lepiej (jak ze wszystkim) najgorsze jest to, ze producenci (( (i to chyba wszystkich kart TV) rowno olewaja sterowniki i programy do ogladania (te dolaczone do karty sa pozal sie boze), trzeba mocno grzebac w sieci, zeby znalezc cos dobrego, ale sie da:) o tej wybranej przez Ciebie nie moge nic powiedziec, ale ten moj PixelView moge polecic (za taka cene chyba warto) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:50. |