![]() |
Cytat:
nim krzykniesz bzdura - to sie nieco zastanow. No i co z tego ze wypaliles w XP bruner. A zastanowiles sie dlaczego, dlaczego w starszych wersjach clona mogles plytke x8 wypalic z predkoscia graniczna nagrywarki. A czas policzyles, a widziales z jaka predkoscia palisz plytke kiedy idzie ci x52, Pytanie kolegi bylo proste i taka ( pewnymi skrotami moja odpowiedz). A jak myslisz po co speed jest podawany przez producenta. A zreszta - jak dla mnie mozesz palic sobie x100 buzka |
Dokladnie bo takie gadanie nie uzasadnione widzisz do czego prowadzi... btw Platyna u mnie chodzi 52x i ta z indeksem 48 i multispeed (mam bios 1.09)
|
Cytat:
|
Zalezy jaka plyta nawet mozesz trafic plyte z napisem max 16x i pojedzie ci 52....Zalezy od firmy plyty a nagrywarka TEac nie ma mozliwosci wlasnego doboru predkosci tak jak ma to miejsce np w ricoh
|
Cytat:
BZDURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w XP Burner wypalalem plytki x48 z predkoscia x52 :-P a co do roweru... to jak masz dobre miesnie i jedziesz z gorki to kto wie ;-)))))))) |
odpowiem ci tak. Jesli na drodze jest znak dopuszczajacy predkosc 80 km/h a jedziesz rowerem to przeciez 80km/h nie pojedziesz , jakkolwiek jest to dopuszczalne. Informacje o dopuszczalnej predkosci nagrywarka pobiera z danych zawartych przez producenta na plytce i automatycznie ustawia malsymalna predkosc wypalania. Jak wlozysz np.cdrw x4 to pokaze ci sie predkosc x4
|
Pytanko o teac CD-W552e
Czy mozliwe jest ze w tej nagrywarce jest zalozona "blokada" uniemozliwiajaca nagrywanie plytek z teoretycznie nizsza predkoscia maxymalna szybciej?? Np. plytki x48 ni moge nagrac x52?? Jezeli tak to jak to ominac??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:32. |