![]() |
Bios do LG CED-8080B
Czesc
Ja w sprawie nagrywarki LG CED-8080B x8 x4 x32 Troszke stara, ale wypala . Mam pytanie co do biosu. Obecnie posiadam bios 1.6 i chcialbym wgrac nowy 1.8 ale z tego co sie naczytalem to juz nie wiem czy to jest pewna wersja i czy nie zdpowduje uszkodzenia nagrywarki? Bardzo prosze o pomoc Z gory dzieki :) |
Hmmm... temat chyba do CDR a nie na OT ale odpowiem (choc 100(...) razy juz o tym bylo w tamtym dziale). Jesli nagra dziala dobrze z biosem 1.06 (a dziala dobrze, wiem bo sam taka mam) to po co sie pchac w inny?? Ja nie wiem... czy ludzie mysla ze im wyzszy numerek to od razu lepiej?? Tak samo jest z nagrywarkami... kurde nie rozumiem przerobek z (...)x48 => (...)x52. Dla mnie to lekka psychoza i ped ku... kurde wlasnie nie wiem w sumie ku czemu. Ale to taka dygresja. A wracajac do biosu to mialem Przyjacielu pierwotnie 1.06, potem wskoczylem na 1.07 i tego samego dnia na 1.08 i wiesz jaka byla roznica?? Zadna (pomijajac miganie LED) Tego samego dnia wrocilem (z trudem) do pierwotnego biosu 1.06. Moja rada. Zostan przy tym jak jest bo i tak nic nowego te wyzsze numerki nie daja!!
Pozdrowisko artoor |
bios
Skora tak twierdzicie to zostane przy 1.06. Ale myslalem ze cos pomoze. Moze bede umial nagrac cdrw x10 :P bo jak narazie nie moge :) a kupilem chyba 4 plytki i teraz leza bezuztyecznie ;).
|
Zostan przy starym Biosie! A te CDRW 10x wymien na CDRW1x2x4x i po klopocie. Mialem taka nagrywrke przez 1,5 roku i jechala doskonale na 1,6...az sie przegrzala:D
|
Zostan przy starym Biosie! A te CDRW 10x wymien na CDRW1x2x4x i po klopocie. Mialem taka nagrywrke przez 1,5 roku i jechala doskonale na 1,06...az sie przegrzala:D
|
bylo bylo bylo
1.8 czy tam 1.08 jest do jakichs tam oemowek i swieci ci bedzie tylko jedna diota caly czas bez wzgledu czy wypalasz czy czytasz sprobuj 1.7 bo 1.8 odradzam a jak juz cos to 1.6:) zaufaj mi wiem co mowie |
Cytat:
Zostan przy 1.06!! Jak bedziesz chcial wrocic z wyzszego do pierwotnego to sie pogimnastykujesz ^_^ Pozdroofko |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:27. |