![]() |
Moony, mp_lasso - poczytajcie sobie... ;)
|
a ja sciagnalem z emule chrome dziala mi bez "rodzynka' ;]Ale strasznie mi skacze chociaz mam lepszy komp od minimalnych wymagan .co do padniecia oficjalnej Polskiej strony odkrylem inna(Polsko-jezyczna)ktos chcial serial a pupa nie dam ;]
|
Potrzebuję serialu/cdkey-a może mi ktoś pomóc
|
Grę się kopiuje blindwritem najnowszym i chodzi cacy i bzzz problemów, druga płyta jest zabezpieczona a pierwsza nie i można ją walnąć w Nero
|
Wiatm
Mam chrome :D kopie bezpieczeństwa i chodzi bez rodzynkowania. :D nie wiem co jest z waszymi grami ale mi chodzie bez nieczego :D
|
Na stronie producenta mozna przeczytac ze przy kopiowaniu gry nie ukaze sie zaden problem lecz gra po zainstalowaniu z pirata bedzie dzialac wadliwie/bardzo wadliwie.
|
Cytat:
:o 8) :blee: :D :* :chytry: ;) :P :) :'( :czytaj: :glaszcze: . |
gdzie sciagnoc cracka mozna
|
Sama gra dostepna w sieci eDonkey jest dobra (pliki nie sa uwalone ani nic). "Problemem" jest tylko dorzucenie w ktorys z image'ow (np. przy uzyciu WinISO) cracka, dostepnego w necie juz od jakiegos czasu. A "Panowie z Techlandu" nei polapali sie, tlyko chcac spaczowac gre musieli to zorbic w tym wlasnei pliku, bo tam siedzi polowa egzekutywy pliku )drugie pol to *.exe).
|
Dorodzy koledzy - wnioskując to co piszecie to wersja Chrome z emula jest skopana i nie warto jej ściągać ?? Albo należy do niej dorzucić Cracka.
Pytam bo właśnie ściągam sobie tą gierkę z tego oto źródła. :) |
no wlasnie wyglada na to, ze panowie z techlandu polapali sie...
patch ten zamienia m.in. TEN wlasnie plik (dla niewtajemniczonych to plik *.dll o rozmiarze ok 2,95 MB w katalogu z gierka). |
.
:cisza: Tak z ciekawości.... po tym patchu dalej chodzi ci wersja "zrodzynkowana"...... :P :P :P . |
a tak na marginesie jest juz patch 1.02 ktory naprawia problemy z save'ami.
ciekawe, ostanimi czasy nie bawia mnie juz gierki, ale ta mnie wziela (moze dlatego, ze przypomina mi troche DeusEx? |
od kumpla. sciagnal z ed2k
|
skąd wziąłeś rodzynka też bym chciał?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:53. |