Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Da Wysokiej Administracji Forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/da-wysokiej-administracji-forum-23254/)

yahol 10.07.2003 17:55

Da Wysokiej Administracji Forum

Zglaszam sie z uprzejma prosba, aby przywrocono mi stopien "Nowy na forum", "Bywalcem" to ja jestem w innych miejscach:D np. u sasiadki z naprzeciwka:D.
Nie zglaszam tez zadnych checi, aby mi przywrocic ilosc postow z poprzedniego wcielenia. Chce byc dozywotnim nowym na forum i kropka!
Za przeczytanie i zastosowanie Bardzo Wysokiej Administracji i Moderacji z gory dziekuje i objecuje, ze juz BWAiM d..y wiecej zawracac nie bede:D
Z powazaniem
Nowy na forum
Y.

ThanatoS 10.07.2003 20:19

Zalatwione

yahol 10.07.2003 21:35

Wielkie dzieki i qfel piva dla Wielce Szanownego Pana Moderatora
Z uklonami
Y.

Monter 10.07.2003 23:27

O wreszcie jakaś ironia silniejsza od mojej :P
Zartowałem.
Pozdrawiam

yahol 10.07.2003 23:33

Cytat:

Monter napisa***322;(a)
Zartowałem.
Pozdrawiam

Czyzbys mial depresje:D
Zartowalem.
I pozdrawiam.

ThanatoS 10.07.2003 23:43

Cytat:

Monter napisał(a):
Zartowałem.
Pozdrawiam

Monti ja nigdy nic do ciebie nie mialem, ale zejdz na ziemie.

yahol, no coz widac wysoka niechec do nas i forum, ale ja mam to bardzo gleboko, ze az mi geba wychodzi.

Z powazaniem ...

Moderator

yahol 10.07.2003 23:59

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
Monti ja nigdy nic do ciebie nie mialem, ale zejdz na ziemie.

yahol, no coz widac wysoka niechec do nas i forum, ale ja mam to bardzo gleboko, ze az mi geba wychodzi.

Z powazaniem ...

Moderator

ThanatoS
Nie rozumiem cie! Normalnie zwyczajnie nie rozumiem.
Czysta ironia doprawiona odrobina kpiny, powoduje zjezenie.
Nie podoba mi sie Bywalec i tyle!
A forma? No jest taka jaki i ja jestem. Moze trudno to przelknac, ale nie widze powodu do obrazy. A rozgrywki miedzy wami czy medzy Administracja :D a mna.... no wybacz....to jest norma.
Wy jestescie od pilnowania....ja do podskakiwania (w granicach zdrowego rozsadku - jak przekrocze mozesz mnie spokojnie op....c i slowa nie powiem)
Tak wiec wyluzuj
i usmiechnij sie
jutro moze byc znacznie gorzej :D

SoBal 11.07.2003 00:27

Monter, TY ŻYJESZ :)

yahol 11.07.2003 00:39

Male PS!
Ogolnie jestem zasmucony, zarowno atmosfera jak i poziomem forum.
To nie jest to samo luzackie, profesjonalne, przyjazne forum.
Moze przesadzam, ale jakos wieje tu nuda i zmanierowaniem?
Jakos tak....

-Sid-The-Rat=> 11.07.2003 04:03

szczerze? jak sie nie podoba to albo cos z tym zrob - albo zmien forum - na pewno jest przeciez caaaale mnostwo miejsc gdzie ci dobrze i gdzie cie lubia i gdzie ci Administracja d..y nie truje

wiec czemu przychodzisz tu?

grzeniu 11.07.2003 08:41

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisał(a):
szczerze? jak sie nie podoba to albo cos z tym zrob - albo zmien forum - na pewno jest przeciez caaaale mnostwo miejsc gdzie ci dobrze i gdzie cie lubia i gdzie ci Administracja d..y nie truje

wiec czemu przychodzisz tu?

Widze ze znow sie robi nerwowo. Sid jestes tu moderatorem i tego typu twoje uwagi sa troche moim zdaniem nie na miejscu. Twoim obowiazkiem jest pilnowanie przestrzegania tu regulaminu a Monter i Yahol raczej go tu nie naruszaja. Zagladaja tu bo maja takie prawo, jak kazdy inny czytelnik tego forum i ja akurat ciesze sie z tego powodu (mysle ze nie tylko ja). Fakt ze ich nie lubisz, czy moze nawet masz do nich jakas uraze, jest twoja prywatna sprawa i nie powinien sie emocjonalnie ujawniac w twoich wypowiedziach gdyz powoduje niepotrzebne zacietrzewienie dyskusji. Mamy wakacje, czas zeby troche odpoczac, nie psujmy wiec sobie nastroju i wyluzujmy.

-Sid-The-Rat=> 11.07.2003 10:26

kto i gdzie anpisal ze nei lubie montera?

grzeniu 11.07.2003 12:22

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisał(a):
kto i gdzie anpisal ze nei lubie montera?
Tego oczywiscie nikt nigdzie nie napisal a jesli ja w swoich odczuciach sie mylilem to bardzo z tego sie ciesze. :)

PS Poprawilem sie w poscie powyzej, oczywiscie mialo byc ze Monter z Yaholem nie naruszaja regulaminu, bo glupio to wyszlo.

-Sid-The-Rat=> 11.07.2003 13:31

myliles sie :)

brzuszki 30.07.2003 18:47

Dobrze,że Moderatorzy nie mogą gryźć userów^_^

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:57.