![]() |
Da Wysokiej Administracji Forum
Zglaszam sie z uprzejma prosba, aby przywrocono mi stopien "Nowy na forum", "Bywalcem" to ja jestem w innych miejscach:D np. u sasiadki z naprzeciwka:D.
Nie zglaszam tez zadnych checi, aby mi przywrocic ilosc postow z poprzedniego wcielenia. Chce byc dozywotnim nowym na forum i kropka! Za przeczytanie i zastosowanie Bardzo Wysokiej Administracji i Moderacji z gory dziekuje i objecuje, ze juz BWAiM d..y wiecej zawracac nie bede:D Z powazaniem Nowy na forum Y. |
Zalatwione
|
Wielkie dzieki i qfel piva dla Wielce Szanownego Pana Moderatora
Z uklonami Y. |
O wreszcie jakaś ironia silniejsza od mojej :P
Zartowałem. Pozdrawiam |
Cytat:
Zartowalem. I pozdrawiam. |
Cytat:
yahol, no coz widac wysoka niechec do nas i forum, ale ja mam to bardzo gleboko, ze az mi geba wychodzi. Z powazaniem ... Moderator |
Cytat:
Nie rozumiem cie! Normalnie zwyczajnie nie rozumiem. Czysta ironia doprawiona odrobina kpiny, powoduje zjezenie. Nie podoba mi sie Bywalec i tyle! A forma? No jest taka jaki i ja jestem. Moze trudno to przelknac, ale nie widze powodu do obrazy. A rozgrywki miedzy wami czy medzy Administracja :D a mna.... no wybacz....to jest norma. Wy jestescie od pilnowania....ja do podskakiwania (w granicach zdrowego rozsadku - jak przekrocze mozesz mnie spokojnie op....c i slowa nie powiem) Tak wiec wyluzuj i usmiechnij sie jutro moze byc znacznie gorzej :D |
Monter, TY ŻYJESZ :)
|
Male PS!
Ogolnie jestem zasmucony, zarowno atmosfera jak i poziomem forum. To nie jest to samo luzackie, profesjonalne, przyjazne forum. Moze przesadzam, ale jakos wieje tu nuda i zmanierowaniem? Jakos tak.... |
szczerze? jak sie nie podoba to albo cos z tym zrob - albo zmien forum - na pewno jest przeciez caaaale mnostwo miejsc gdzie ci dobrze i gdzie cie lubia i gdzie ci Administracja d..y nie truje
wiec czemu przychodzisz tu? |
Cytat:
|
kto i gdzie anpisal ze nei lubie montera?
|
Cytat:
PS Poprawilem sie w poscie powyzej, oczywiscie mialo byc ze Monter z Yaholem nie naruszaja regulaminu, bo glupio to wyszlo. |
myliles sie :)
|
Dobrze,że Moderatorzy nie mogą gryźć userów^_^
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:57. |