![]() |
Dobra, zamykam ten idiotyzm. Takich glupot dawno nie widzialem ( a widzialem wiele). Konkluzja: to nie mozliwe.
|
OKI
Oki. :D kończcie tą dyskusje bo mi maile ciągle dochodzą odpowiedz w dyskusji 20 MB więcej bez nadpalanie.
|
Panie Piterniel proszę uważać na teksty z KŚ. Zwracam honor bo to nie pan tą bzdurę wymyślił ale proszę na przyszłość bardziej sceptycznie podchodzić do takich rewelacji w brukowcach komputerowych. No to powodzenia.
|
Nie chce sobie palarki zepsuć, bo jakaś szajska płyta bedzie ciut mniejsza.
Znam ludzi co nie raz sie przejechali na radach KŚ. thx zostaje przy overburn. PS zwracam honor koledze, to nie z jego głowy taki pomysł sie wykluł ... |
1. MUAHAHAHA :) :D :) :) Niezly topic jak ktos sie posmiac chce...
2. ROTFL :) W KS pracuja sami "fachofcy" :P Nie ma to jak brukowe pismo komputerowe, pokroju "Bravo Girl" itp.... |
Wy sie nie smiejcie, w KS text o tym jest na serio... :D
>Tutaj< |
ale tak na serio :>
Ilość załączników: 1
Może inny tryb ustawiłeś ??
Nie da sie tak jak opisywałeś :P |
Ilość załączników: 1
hehehehihihihłehłe :cisza:
ja mam przepis na jeszcze większą płytke (oczywiście bez overburningu ;)) ROTFL ^_^ |
Re: PAPA
Cytat:
|
Cytat:
|
PAPA
Kończymy tą dyskusję. Nie musicie mi wcale wierzyć spróbujecie zobaczycie. Dziękuje
|
Dobry humor
Cytat:
1. Naucz się liczyć: 1 MB= 2^10 czyli 1048576 co oznacza że twoje ok. 740 MB to tak naprawdę 703 MB ;) 2. Nie istnieje stabilny overburning, ten z natury jest ciut niepewny. Ogółem przeprowadź poprawnie testy a potem wróć i powiedz co wyszło ale wynik podawaj w MB a nie milionach bajtów. Trochę lektury cdrinfo.pl też by nie zaszkodziło. |
ROTFL :D Ale sie usmialem przy tym poscie. Koles z tym swoim dodatkowym miejscem to po prostu przegiales. Wedlug mnie nadajesz sie tylko do kategorii "...poprosze przejsciowke z AGP na PCI...", a wierz mi ze sa tacy ludzie :) Doswiadczylem tego na wlasnej skorze na serwisie komputerowym.
Tobie sie najwidoczeniej pomylily obrazki bo te 90 minut to trzeba bylo wpisac w overburning. BTW rada na przyszlosc - naucz sie przeliczac MB na kB i B :) |
no comment
|
Proszę włożyć nośnik o większej pojemnośći. Tak jak normalnie. T opjce ustawione na 90 to tylko dlatego aby paska nie było widać. Możesz oczywiście ustawić na 83 84 i tak tobędzie działało. To jest wyłącznie do NERO 5.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:04. |