![]() |
Nero 6 PROBLEM !!
This version of the application cannot be run in this launge. Please visit ourwebsite www.nero.com topubrasche anunimitidedserial number
to siepojawia przy włanczaniu. Stare nero odinstalowałem !! |
a z kąd to zassałeś ?
|
Własnie skad mozna pobrac go!!szukalem ale nie znalazlem!!bede zobowiazany!!!:jupi:
|
Juz mam!!! nie trzeba juz!!!
|
:D
Już rozwiązałem problem. Zmieniłem język na Angielki i mijsce zamieszkania Stany Zjednoczone. Teraz mój komp myśli że mieszkam w stanach i mówię po Angielsku.
Ale NERO zadbał o klientów. Ponieważ polski użytkownik możę nie zrozumieć pewnych opcji. :D DOBRE :-) |
a ja to rozwiazalem w inny sposob
pousuwalem regedit'em wszystkie wpisy starego nero (v5.5x) i poszlo nie jestem pewien, ale to moglo miec zwiazek ze starym serialem (z poprzedniej wersji) |
Da to się rozwiązać jeszcze prościej. Wystarczy usunąć po odinstalowaniu 5 katalog Ahead z katalogu Program Files. znajdują sie tam pliki spolszczenia które kolidują z 6 a nie zostały odinstalowane. :)))
Pozdrawiam CPS |
ale chyba wszyscy macie wersie 6000, czy ktos ma moze 6006 ?
jakos nero mnie nie pociaga wole jednak roxio :jupi: |
Opisany problem bierze się stąd, że nowy neron ma zabezpieczenie w postaci róznych seriali dla róznych krajów. Problem występuje podczas używania słodzikgena od CORE, a także róznych seriali. Rozwiązaniem jest posłodzenie ORIONem. Tam w nfo jest też szerzej problem opisany. Wszystko do zdobycia na eMulu.
Pozdro MinX |
a linki do tych 2 slodzikow tam gdzie zawsze;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:37. |