![]() |
WielkiE THX Sorka ze tak PUznoa ale nie miale czasu siac przed kompem skorzystam z paru pozycji np z Chrome, rayman 3 midnight club i bodajze Hulk i paru innych nie chce mi sie je tu wymieniac ale mam problem bo nie moge znalesc chrome nie wiecie gdzie to jest??????
Ale za wszystkie wielkie tHX Jakbyscie cos jeszcze mieli to rzuccie |
5 Super pozycji ktore miec musi kazdy ;):
1.GTA: Vice City (super!) 2.Enter The Matrix 3.Silent Hill 2 (swietny survival-horror) 4.Tom Clancy's: Splinter Cell 5.Colin McRae Rally 3 Ps. Kolejnosc przypadkowa:) |
Rainbow SIx: Splinter Cell
GTA: Vice City Collin McRae Rally 3 Tom Clancy's: Splinter Cell Commandos 3 (jeszcze nie ma ale już niedługo) Hitman 2: Silent Assasin |
jeszcze medal od honor :alied asout i sperhead(chociaz zdecydowanie za krotka)
|
Cytat:
|
No to lecimy z tym koksem :yupi:
- Grand Theft Auto: Vice City (w to trzeba zagrać!) - Midnight Club II - Tom Clancy's: Splinter Cell - Tom Clancy's: Rainbow Six - Raven Shield - Delta Force: Black Hawk Down (troche za krótka) - Unreal Tournament 2003 - Chrome - Rayman 3 - SimCity 4 ... i wiele wiele innych, zależy od tego co lubisz :jezyk: Życzę miłej zabawy 8) |
Zagraj sobie w Morrowind - tej gierki nie skończysz w 3 dni jak inne
|
GTA: Vice City, Hulk, Chrome, Enter The Matrix.
_________________________ Powered By: Intel Pentium III 633E Mhz, 128 Ram, k graf intel i82810 32 MB(zintegrowana), k dźw AC 97 (zintegr), pł gł procomp i810, CD-Rom 50x, LG GCE8400B, Maxtor 40 GB i Windows 98 se |
Ghost Master ( :spoko: ), Colin 3, Vietcong (takie sobie), GTA: Vice City, Enter the Matix, Unreal2 (jak Vietcong), Delta Force: Black Hawk Down, Robin Hood: Legenda Sherwood, Lord of the Rings...
PS. gry.wp.pl |
Hmm. Soldier of Fortune II, Neverwinter Nights, a z nowości... nic mi do głowy nie przychodzi. Może Tom Clancy: Raven Shield (choć to już nie taka nowość). Polecam to ostatnie, nie wystarczy iść do przodu i zabijać :).
|
Star Wars - Jedi Outcast II - full wypas
NFS V Porsche Collin McRae 3 GTA VC No One Lives Forever 2 |
Heroes IV - Winds of War
|
Gry
Ostatnio nie sledzilem rynku gier ale teraz chetnie bym sobie jakos nowosc(lub cos troche starszego ale zeby bylo za***iste) zalatwil
Macie jakies propozycje????? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:01. |