![]() |
|
teraz to moze mi wyslij obrazki
|
Tu nie chodzi o wypalanie kreatorem ... zainstaluj od nowa nero i na pcozatku pojawi ci sie ten panel. Nie chodzi mi o NERO Express tylko standardowe zanim zaczniesz klikac popatrz jakie masz ikonki
|
eh... nie wypalam kreatorem bo mnie drazni :( macie jeszcze jakies propozycje?
|
WitaM!
Jeszcze sekunde temu miałem ten sam problem ... zwróć uwagę co napisał YAHOL - WYŁĄCZ KREATORA. Gdy włączasz nero pewnie on ci sie pokazuje a ty wybierasz jak w FAQ bez multisesji itd ... ŹLE ... nic nie wybieraj tylko do razu kliknij - ZAMNIKNIJ KREATORA i zrób to sam - gwarantuje, że po tym manewrze / dla mnie tez bezsensu ;) / zadziała ... własnie wypaliłem w koncu CD 90min ;) |
na tescie nero leci do 92min.... ale tu chodzi o to, ze nero mi pisze, ze pojemnosci CD jest za mala i wylpuwa CD :( mam tylko opcje anuluj (wypalanie :().
jak wypalalem ta plytk 195 mb to sie pytal, czy wlaczyc over... |
Cytat:
Zrób test na overburning tej płytki i zobacz ile faktycznie da się na niej upchnąć danych. Potem stosuj się do FAQ overburningu i pal śmiało nie oglądając się na ogłupiające komunikaty Nerona. Powodzenia. |
Musi dzialac.
Zobacz jeszzce na stronie producenta czy nagrywarka nie ma problemu z overburnem. Ale przede wszystkim sprawdz dokladnie czy aby napewno robisz wszystko tak jak powinienes i sprobuj jeszzce moze na innych plytach. |
mam wszystko zrobione tak ja jest w instrukcji (napisalem ze plytke 195mb wypalil z over). nagrywara to LG GCE-8400B
|
I wylacz KREATORA! Z kreatorem over nie pojdzie:D
|
Cytat:
nie troluj czlowieku. Przeciez wyraznie wynika, ze to ty masz problem z przeczytaniem instrukcji. Zakladajac, ze nagrywarka obsluguje overburn piszesz, ze tak, ale nawet nie podales modelu wiec... Wybuierz ladnie wlasciwosci lub cos w tym stylu co zreszta jest napisane w artykule i tam wpisz wartosc w minutach itp. Masz to? Lecimy dalej file- new-data(iso) Nastepnie sprawdz czy masz no multissesion, disc at once i close cd. To wszystko. Plyta powinna sie wypalic. PS Chyb ,ze cos zapomnialem ale teraz nie sprawdze bo nie mam windowsa pod reka. |
a umiesz czytac?
Mowie, ze gdyby to bylo takie latwe to bym sie w ogole nie odzywal. wiem, ze tam jest przyklejony! |
Jak wol przyklejone nawet:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=21227 I co musze koniecznie jeszzce raz to opisac? |
gdyby to bylo takie latwe, to bym nie zakladal topicu :(
przed chwila wypalalem male CD (195MB).... wyskoczyla plakietka o overburning, ale na duzych nie chce:( |
Rozejrzyj sie troche po forum to znajdziesz post w ktorym jest dokladnie wyjasnione jak nagrywa sie plyty za pomoca overburn z ilustracjami nawet .
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:10. |