Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jedniodniowy bojkot operatorów telefoni komórkowej! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jedniodniowy-bojkot-operatorow-telefoni-komorkowej-23395/)

memorando 16.07.2003 19:31

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
:blee: troche masz dziwna dziewczyne.
Widze, że zaufanie Wam szwankuje.

To nie noś komórki jak czujesz się przez nią zniewolony, a tym bardziej jak dziewczyna każe Ci ją nosić. :)

Be free!

zniewolony przez komórkę iedziewczynę:) a tylko dlatego mam kom bo to jedyny sposób dorwania mnie:)ufa mi bo nawet nie dała smsa dzisiaj :)

CIAPEK 16.07.2003 19:16

Cytat:

memorando napisa***322;(a)
ja mam komórkę bo dziewczyna każe mi mieć. Ale też nieznosze jej bo czuję się zniewolony....
:blee: troche masz dziwna dziewczyne.
Widze, że zaufanie Wam szwankuje.

To nie noś komórki jak czujesz się przez nią zniewolony, a tym bardziej jak dziewczyna każe Ci ją nosić. :)

Be free!

memorando 16.07.2003 19:01

Cytat:

bgn napisał(a):
uwierzę - też nie mam i nie widzę powodu psucia sobie nastroju noszeniem "nadzorcy". I pewnie przed moimi wakacjami część kolegów wkurze, ale na moje oko wiekszość komórkowców ma komórkę - bo wypada mieć, a nie z rzeczywistej potrzeby.
A co do cen za rozmowy - to fakt- są wygórowane - ale cóż za modę trzeba było zawsze płacić.
pozdrawiam was jednokomórkowcy

ja mam komórkę bo dziewczyna każe mi mieć. Ale też nieznosze jej bo czuję się zniewolony....

imola 16.07.2003 18:35

Tak na marginesie IDEA to tez TePsa :(

CIAPEK 16.07.2003 18:28

a ja o tym wogole nie wiedzialem. Szczerze to nie mam nic do naszych operatorow GSM.

Moje zdanie?
Na szczescie w GSM nie ma tego co jest w telekomunkacji stacjonarnej.

Tam widac ze operatorzy przescigaja sie w ofertach. Efektem tego sa coraz lepsze telefony po nizszych cenach oraz coraz nizsze abonamenty i wiecej darmowych minut. To sa fakty i ich nie da sie zaprzeczyc.

Jestem w Plusie już 3 raz i jestem zadowolony, a teraz to wogóle są super promocje!

Tepsa to co innego - złodziejska firma. W moim domku przeszliśmy na TELE 2 8)

epol 16.07.2003 18:09

W dzień bojkotu wysłałem TYLKO JEDNEGO SMSA.

Remix 15.07.2003 00:51

Witam!

co do TPSA... szczerze - lubie ta firme... mialem SDI - zero problemow, mam Neo+ - zero problemow, a cena, no coz adekwatna do lacza (jesli chodzi o Neo+)

Majonez 15.07.2003 00:50

era ponad 3 lata i rachunki coraz nizsze - moze i powody by sie znalazly ale wole bojkotowac tpsa niz telefonie komorkowe - nie zapominajcie ze oni placa milionowe koncesje za to ze swiadcza nam uslugi a tpsa dalej zeruje i gowno sie tak na prawde robi aby cos zmienic gdybym mial na to wiekszy wplyw to wywalilbym z chaty telefon stacjonarny i zostawil komore bo i tak jak dzwonie do domu to tylko na komore

wole im zaplacic wiecej niz dac mniej tepsie
moze jak straca kolejne 3 mln klientow to sie ktos tam opamieta

bgn 15.07.2003 00:48

Cytat:

Wojtek Toruń napisa***322;(a)
Protestuje cały czas ;)
Nie uwierzycie ale nie mam komórki ^_^ ^_^ ^_^
( nawet tej na węgiel )
Ale powiem moim dzieciom ( z nimi będzie trudno ) tylko
:cisza: :cisza: :cisza:
Pozdrawiam

uwierzę - też nie mam i nie widzę powodu psucia sobie nastroju noszeniem "nadzorcy". I pewnie przed moimi wakacjami część kolegów wkurze, ale na moje oko wiekszość komórkowców ma komórkę - bo wypada mieć, a nie z rzeczywistej potrzeby.
A co do cen za rozmowy - to fakt- są wygórowane - ale cóż za modę trzeba było zawsze płacić.
pozdrawiam was jednokomórkowcy

forest 14.07.2003 22:59

[QUOTE]epol napisa***322;(a)
Już nie długo będę wspierał tepse. Powoli zakładają mi stałe przez radiówkę. [/QUOTE

Ja mam radiowke tepsy i nie wiem o czyms takim jak stałka....
chyba że będziesz miał stałe łącze ujakiegoś innego providera...

Optima 30 rulez rachunki 80-90
Tepsa rachunki - brrrrr wolę zapomnieć.

Dobry bojkot nie jest zły:)
F.

epol 14.07.2003 22:14

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Co do protestu przeciwko telefoni komórkowej to nie - mam juz ERE 3.5 roku 3 lata TAK TAK i od niecałego pól roku ERA MOJA 25 i jestem bardzo zadowolony - jeszcze ani razu nie mialem powodu do narzekań :)

Co do bojkotu do TPSA :) hmm rachunki za tel stacjonarny place ok 60 - 80PLN nizej juz zejsc nie moge :) ale mam propozycje dla urzytkowników netu z tpsa - dajcie sobie na tydzien looz z netem ;) chodzcie do kawiarenek ew do znajomych, wiem ze to glupie ale tak to jest jak monopol jest na rynku ... :) chociaz wiem ze ludzie na neo nie narzekaja wiec i tak pomysł sie juz spalil na panewce :) pozdro

Już nie długo będę wspierał tepse. Powoli zakładają mi stałe przez radiówkę.

Laser 14.07.2003 22:11

Witam !

Co do protestu przeciwko telefoni komórkowej to nie - mam juz ERE 3.5 roku 3 lata TAK TAK i od niecałego pól roku ERA MOJA 25 i jestem bardzo zadowolony - jeszcze ani razu nie mialem powodu do narzekań :)

Co do bojkotu do TPSA :) hmm rachunki za tel stacjonarny place ok 60 - 80PLN nizej juz zejsc nie moge :) ale mam propozycje dla urzytkowników netu z tpsa - dajcie sobie na tydzien looz z netem ;) chodzcie do kawiarenek ew do znajomych, wiem ze to glupie ale tak to jest jak monopol jest na rynku ... :) chociaz wiem ze ludzie na neo nie narzekaja wiec i tak pomysł sie juz spalil na panewce :) pozdro

epol 14.07.2003 22:10

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

mialem wczesniej Optime 30 ale mialem rachunki po 180 zl, teraz mam Optime 90 i place 110zl i czasem mi nawet darmowe zostaja.

Wcześniej miałem popa. Od 1,5 roku mam optime 30.

Remix 14.07.2003 22:04

Cytat:

epol napisał(a):
Ja mam w IDEI Optime 30 i tez jestem zadowolony, ale do strajku sie przyłączam. Jutro ogranicze moje rozmowy i smski.
Witam!

mialem wczesniej Optime 30 ale mialem rachunki po 180 zl, teraz mam Optime 90 i place 110zl i czasem mi nawet darmowe zostaja.

epol 14.07.2003 21:58

Cytat:

Franc napisa***322;(a)
Jestem za!
P.S. A kiedy będzie jakiś tygodniowy bojkot TPSA?

Tepsie to by się przydało.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:28.