![]() |
Cytat:
|
Obniżyłem directa i 3dmark poszedł.
dzieki. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
zwłaszcza programami typu dx uninstaller itp. _________________ LASER ma rację DX 9.0 będzie teraz wymagany przy każdej nowej gierce i bez niego nie pójdzie nic... _________________ Co to 3dmarka 2001 se pro wsytarczy ściągnąć patch z www.madonion.com dotyczącego upgradeu na wersję build 330, która m. in. obsługuje dx 9.0a i agp8x... |
Cytat:
Ps. epol, sprawdz skrzynke;) |
Cytat:
2.66 MB :) |
Cytat:
Ten 3Dmark wazy na pewna z 15 mega a ja się łącze przez tepse więc drogo mnie to wyjdzie. A w tym miesiacu już przesadziłem z netem. |
Cytat:
Ja mam 9.0a i jedzie bez problemu :) collin 3 smiga jak marzenie o reszczie nie wspominajac :) Twój PC rob jak wolisz :) Pozdro |
Dzięki. Chyba jednak wgram Image Windowsa z Ghosta. Miałem wtedy directx 8.1
|
Re: 3DMark2001 SE i DirectX 9
Cytat:
Wejdz na www.futuremark.com i zassij patcha do 3Dmarka 2001 SE b330 Zainstaluj go i bedzie ok :) Sam miałem ten problem dwa dni temu :) ok masz tutaj liste mirrorow http://www.futuremark.com/download/?...001patch.shtml |
Witam!
heh nie da sie, a przynajmniej nie da sie zrobic tak, aby dobrze dzialalo. Sprobuj odinstalowac DX9.0 i zainstalowac DX8.1, ale bedzie sie kaszanic. Jesyny pewny sposob to format c: i na nowo Winde... no albo przywracanie systemu w WinXP. |
3DMark2001 SE i DirectX 9
Mam wgranego DirectX'a 9. Podczas uruchomiania 3DMark2001 SE wyskakuje błąd, że ów program współpracuje z DirectX 8.1.
Moje pytanie jest takie: Jak obnizyć wersję DirectX z 9 na 8.1? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:54. |