![]() |
[QUOTE=-Sid-The-Rat=>]dobry est CoverPro - tylko trzeba slodzic...
************** a fee - uzywanie slodzikow jest nieetyczne -tak slyszalem :zawstydz: Edytor z Feurio jest taki sobie i mogą być problemy z polskimi literami, niezly i prosty jest taki programik do worda - byl kiedys na cdrinfo, ja uzywam edytora z WinOncD - nie dlatego ze jest jakis super - ale po prostu go mam z Wionem i przywyczailem sie - bo ma wszytko dowolne drukowanie i zupenie sensowne zaznaczenie lini ciecia |
Cytat:
A co do okładek i programu - Nero Cover Designer jest dla mnie :spoko: |
Cytat:
|
SEBA1609 ... yeeeeeaaaaaaaahhhhhhh - sam tam wrzucam layout'y na cover'y plyt DVD ;)
polecam daprogger.mine.nu |
|
Cytat:
spróbuję. Pozdrawiam B. |
a nie 14.9?... zreszta - wharever
|
Cytat:
A my robimy w Photoshopie front 12x12 tył 11.8 x 15 :jupi: |
dobry est CoverPro - tylko trzeba slodzic... bardzo wszechstronny jest cdrlabel - freeware (chyba?) - wygodny - bo nie wymagajacy klepania jest edytor z Feurio (kiedy nagyrwamy plyte feurio)
a do bardziej zaawansaowanych polecam corela lub inny program wektorowy - mozna nim cuda zdzialac |
Witam!
ja zawsze drukowalem (jak sam robilem) o wymiarach 12x11,7cm (12 w poziomie i 11,7 w pionie) opisuje tu wymiary przedniej okladki (front) |
Cytat:
|
Cytat:
W Nero Cover Designer nie zwracałem na to uwagi. Wwalałem wszystko na szablony i już. Dzięki Panie Linijka ;) :) |
Cytat:
http://vbgo.4me.pl/vbgo.inc.php3?s=E...zaw&zaw=exi.js Wersja 3.0.1 - 2,2 Mb |
Cytat:
|
Cytat:
jak masz to wyslij na maila sorty@tlen.pl |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:28. |