![]() |
NERO RULES
|
Re: Re: Re: Bez sensu...
[QUOTE]absorb napisa***322;(a)
[B]4 nagrywarki?! Czy: - Duron 900Mhz - 128 RAM / 133 Mhz - WD Caviar 80GB / 8MB - Windows 98SE ...to już "porządny komputer"? Na takim sprzęcie mogą pracować JEDNOCZEŚNIE 4 nagrywarki LiteON LTR 52246S?! Coś mi się nie chce wierzyć... Czy taki kontroler się nada: ************************************************** mnie sie tez nie chce wierzyc - to wszystko malutkie i wolniutkie, a raid nic tu nie zalatwi, Ramu tyle co nic ************************************************** *** Ile to by było płyt na godzinę? Kto się pokusi o szacunek? Przypominam: 4 najszybsze Litki puszczone w odstępach 30sec. Strzelam że to 60 CD / 60 min. Mylę się? ************************************************** ******** mylisz sie chyba - tyle danych nie poleci z dysku bo niby jak, tu prosta arytmetyka nie zadziala ( 700 mb podzielone itd). Transmisja danych to zlimituje i podejrzewam, ze twoja siostra zdazy dwa razy zaspiewac niz ty to nagrasz. A jakim sofcikiem chcesz to wydawnictwo zapoczatkowac - z ciekawosci zapytalem i nie obraze sie na brak odpowiedzi ] |
Tylko nie nagrywaj tej muzy x52 ;)
|
Cytat:
|
A moze dasz jakas probke utworow siostry, hm ? ;)
|
Witam!
W takim razie zle Cie ocenilem, przepraszam. Pogratuluj siostrze. Tylko wypal to na dobrych plytkach :) |
Re: Re: Bez sensu...
4 nagrywarki?!
Czy: - Duron 900Mhz - 128 RAM / 133 Mhz - WD Caviar 80GB / 8MB - Windows 98SE ...to już "porządny komputer"? Na takim sprzęcie mogą pracować JEDNOCZEŚNIE 4 nagrywarki LiteON LTR 52246S?! Coś mi się nie chce wierzyć... Czy taki kontroler się nada: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14778922 ??? Ile to by było płyt na godzinę? Kto się pokusi o szacunek? Przypominam: 4 najszybsze Litki puszczone w odstępach 30sec. Strzelam że to 60 CD / 60 min. Mylę się? Do remix'a (bo czuję że go ciekawość pożera): Moja siostra jest piosenkarką i zamierzam wydać jej singiel. jezyk: Cytat:
|
Witam!
szczerze... nie chce mi sie tego komentowac jak dla mnie to mozesz kopiowac/sprzedawac co chcesz, ile chcesz i gdzie chcesz, tylko napierw naucz sie podstaw. |
Re: Bez sensu...
Cytat:
@absorb, powiedz o ile nagrywarek Ci chodzi jeśli 3-4, to da się to zrobić na magistrali IDE i porządnym PC; jeśli więcej nagrywarek, to trzeba mocniej kombinować i pojawiają się nowe problemy po prostu, opisz problem dokładniej, może ktos Ci pomoze |
Bez sensu...
Oskarżać kogoś o "działalność" zupełnie go nie znając. Chciałbym tylko zauważyć że poniżej na tym forum jest dział o ściąganiu zabezpieczeń z gier i TO jakoś Ci nie przeszkadza. Natomiast jak ktoś chce trochę wiedzy o napędach pozyskać to momentalnie podejrzenie... Coś mi się wydaje że przestraszyłeś się, że ktoś Ci może wejść w interes i dlatego się miotasz.
Cytat:
|
Faktycznie, to podpada pod stadion X lecia :D No ale zawsze moze sie tak zdarzyc, ze ktos w firmie kopiuje duze ilosci danych, np. kilkaset kopii prezentacji. Nie zawsze wtedy oplaca sie dac taki material do tloczni, czasem taniej jest samemu wypalic.
A co do dysku to wazny jest ciagly, nieprzerwany transfer do nagrywarek. I tu rozne parametry moga decydowac w zaleznosci od tego czy dane to pojedyncze duze pliki, czy tez tysiace malych. A z dyskami jest roznie. Nie ma takiego ktory wszystkie parametry ma "naj". A tych parametrow jest sporo, ze wspomne tylko o takich jak: predkosc obrotowa, czas dostepu, minimalne,średnie i maksymalne prędkości transmisji odczytu i zapisu (przy nagrywaniu istotniejszy jest odczyt) predkosc odczytu na poczatku i koncu nosnika (jest rozna), odczyt liniowy, odczyt w trybie burst, czas pozycjonowania glowic, transfer wewnetrzny, pojemnosc pamieci cachs etc. Jak sam widzisz tych danych jest strasznie duzo, wiec za rada Remix'a poszukaj troche artykulow w prasie i w necie i poczytaj. To da ci jakies pojecie o temacie. |
Witam!
odnosze wrazenie, ze porywasz sie z "motyka na Slonce"... chce przez to powiedziec, ze masz mala wiedze na temat nagrywania, a juz chcesz nagrywac na wielu nagrywarkach jednoczesnie. Proponuje, abys najpierw poczytal FAQ'i, przeszukal forum, poczytal artykulu itp., a piractwem zajmiesz sie pozniej (bo jak inaczej mozna wytlumaczyc masowe nagrywanie plyt? do wlasnego uzytku te same kopie? LOL) |
Bufor, obroty, interfejs czy co u diabła?!
Co jest najważniejszym parametrem HDD przy jednoczesnym wypalaniu na kilka nagrywarek? A może największa przeszkoda leży gdzieś POZA dyskiem twardym? Parał się ktoś tym tematem?!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:36. |