![]() |
problem z audio
Witam
Mam następujący problem. Podczas zgrywania audio virtualdubem tak na 75% przerywa mi i podaje że jest błąd. Czy można to jakos naprawić ?? Proszę o pomoc !!! |
W jakim formacie jest dźwięk w tym filmie? dokładnie
Jaki błąd wyskakuje? dokładnie Jak to zgrywasz? |
Dżwiek zgrywam wg indtrukcji divx do dvd wg Cobry. Zgrywanie mi przerywa tak jak pisałem gdzieś na 75% całości. Błędy mi wywala w besliced w logu kompresji. Jest tego z 30 linii. Głównie mam tak z filmami sciąganymi z sieci
|
Nie lubie postów w których wszystkiego trzeba sie domyslać,
najpierw piszesz o problemie przy zgrywaniu audio za pomocą VirtualDuba, później mówisz o błędzie w BeSliced, pisząc w miedzyczasie, że robisz to wg opisu Cobry (w którym to miejscu Cobra wymienił VirtualDuba, ha?). Napisz konkretnie co chcesz zrobić z czego i gdzie masz problem. |
hmmm :) może się troche zakreciłem ale już wyjaśniam. Zgrywam audio wg instrukcji Cobry program Nondubem (troche pokreciłem z tym Virtual)i nie zgrywa mi całości tylko tak na 3/4 przerywa tak jak by było wszystko ok. Następnie wrzucam do programu Besliced i na koniec mam loga z wielką listą błędów. Mam tak w kilku filmach. Gdy sie je ogląda film normalnie w divx na pc to wszystko jest ok.
Sorki za mały galimatias w tych postach ??? Pozdrawiam Hubas |
No i trzeba było tak od razu,
nie ma co wogóle uruchamiać BeSliced'a, bo plik audio nie został prawidłowo wyciągnięty przez Nanduba, dlaczego - nie mam pojęcia może audio jest w tym miejscu uszkodzone, a wogóle to w jakim formacie masz to audio? Zaproponuję Ci jeszcze VirtualDubModa - funkcja Demux audio, albo GoldWave - radzi sobie z każym formatem i zapisuje także od razu w jakim chcesz. |
hahaha !!!!!!!!!!!
Pełen sukces !!! Zrobiłem programem GoldWave. Wielkie dzięki !!! Pozdrawiam Hubas |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:14. |