![]() |
Czy komuś działa InCD 3.5.x wraz z Nero6?
InCD 3.5.x & Nero6
Właśnie u mnie nie chce działać razem, może ktoś ma inne doświadczenia? |
nero 6 posiada incd 4 ! wiec po co ci 3.5 ?
|
nie instalowalem incd4
jestem uparty i chce miec incd 3.5.20 :) incd to samodzielna aplikacja, wiec pytam czy u kogos sa problemy razem z N6? |
nie udziele ci takiej odpowiedzi bo nigdy nie instalowalem incd ! mam caly pakiet roxio na ktorym jest Drag to Disc !- z ktorego w sumie tez nie kozystam, ale tak jak mowie w nero 6 (w pakiecie ) jest incd4, wiec po co ? sie upierac z 3,5 zainstaluj 4 i po klopocie .przynajmniej sprobuj nic cie to nie kosztuje .$
|
moze i nie kosztuje, ale co sobie plytki nie nagram to nie nagram :)
Poza tym wlasnie testuje N6, a InCD MA DZIAŁAĆ! Jakiejś teoretycznej przeszkody w takim miksie nie widze, to program i to program, ale widocznie praktyczna przeszkoda jest :) |
... u mnie Zbiegu działa wersja InCD 3.5.24 pod Neronkiem 6.0.0.0 pod WinXP Prof, robiłem nakładkę na 5.5.10.42
|
U mnie działa bezproblemowo InCD 3.5.24 z Nero 6.0.0.9
|
Dzięki, w każdym razie 3.5.20 nie działa :zeby:
|
Re: Czy komuś działa InCD 3.5.x wraz z Nero6?
Cytat:
p.s włącz z łaski swojej powiadomieni o włożeniu cd incd tego wymaga |
Ilość załączników: 1
Takie coś robi, poza tym na razie nie mam czasu się nim zająć :zeby:
|
... a próbowałeś uaktualnić Neronka z serii 5.5 Neronkiem 6.0.0.9 bez deinstalacji starego InCD oczywiście ? u mnie tak właśnie chodzi stary InCD.
|
Tak, InCD pozostał bez deinstalacji. Nero 5.5 trzeba było zdeinstalować.
Może później ulepsze to InCD do 3.5.24 :) |
U mnie InCD 3.x dziala z Nero 6.x. Zarowno Nero, jak i InCD uaktualniam zgodnie z tym, co znajduje w sieci, wiec nie pisze, ktora dokladnie mam wersje.
I wcale nie jestem uparciuchem, ktory koniecznie musi miec InCD 3.x. Po prostu w moim komputerku kazdy InCD serii 4.x powoduje bluescreen`a przy pierwszej probie dostepu do czytnika lub nagrywarki CD, wystarczy, ze klikne na 'Moj komputer' i system lezy :-( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:46. |