![]() |
Sterownik do zintegrowanej dźwiękówki...
Witam
Poinstalowałem wszystko oprócz dźwiękówki PCI Multimedia Device to chyba to ale nie moge znaleźć sterownika (przynajmniej winda nie może:) Karta jest na płytce GigabyteGA-7IXEH Sam mam BS LIVE i stery na płytce ale zintegrowana dżwiękówka???(u kumpla, nie u mnie:) ) Z czym to sie je i skąd brac stery??? Prosze o pomoc damjan@2com.pl f |
|
No jak to skad? Ze strony Gigabyte'a, przeciez tam sa :)
|
Na moim łączu trwałoby to ok 8 godzin:)
Thx za pomoc F. |
Cytat:
|
8h..?co ty laczysz sie portem szeregowym na 10 osob?! :P
rotfl |
Cytat:
Zgadza sie. Pamietam, ile te pliki tam zajmowaly, bo sam kiedys chcialem sciagnac drivery do zintegrowanej dzwiekowki. W moim przypadku (byl to Sound Blaster 128) bylo to ponad 20MB, a przy laczeniu sie przez modem kilka godzin by sie to sciagalo... |
He, he! Kiedyś szukałem na stronach HP nowego sterownika do skanera... znalazłem... jeden spakowany plik... 108 MB (słownie: sto osiem megabajtów). Wtedy jeszcze korzystałem z modemu...
|
Podaj jaki system oraz skrzynke to ci przysle same sterowniki
do "recznego" zainstalowania sa 3 wersie wdm ponoc do wszytkich sytemow 6,5 / 2,6 mb win95 3.5/ 2,8 mb nt4 3.4 / 2.8 mb niesp / rar |
Podaj jaki system oraz skrzynke to ci przysle same sterowniki
do "recznego" zainstalowania sa 3 wersie wdm ponoc do wszytkich sytemow 6,5 / 2,6 mb win95 3.5/ 2,8 mb nt4 3.4 / 2.8 mb niesp / rar |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:48. |