![]() |
Ilość załączników: 1
dzięki Grzegorz :), pomogło wciśnięcie tego klawisza na rysunku
|
I tak jeszcze
|
Ja mam tak ustawione
|
Cytat:
Opceje, zakładka monitor i na dole domyślnu menedżer ( u mnie zadziałało) :) A którą masz wersję bo u mnie zakładka nazywa się monitorowanie v. 1.4 Zetoxa pisał Cytat:
|
... niestety Torwald, nie pomogło :(
|
Nie moze tylko napewno...trzeba bylo od razu tak mowic...
Bez instalki sie nie obejdzie chyba... Zreszta co to za problem ? |
Sprawdziłem opcje podane przez Torwald-a i nie działa. Moja wersja jest kopiowana a nie instalowana więc może to jest też przyczyną.
Sprawdziłem jeszcze na laptopie (tam jest instalowany i działa). W IE na pasku jest ikonka FG |
Nie wiem jak Ci idzie po zastosowaniu ustawień Torwald-a. U siebie mam tą opcję wyłączoną bo jest to komp w pracy i nie każdy tu lubi wspomagacze, a jak co korzystam ze strefy zrzutu. W GR też takowa była i nawet tak jest wygodniej.
Może to Ci się przyda podręcznik |
a może leechget'a potestować? :) / lepiej się integruje z operą niz GR/
a zresztą filezilla rulez pozdro |
Moze jak ustawisz tak jak ja mam to bedzie dzialalo.
|
Qrde, ja nic nie ustawialem, zainstalowalem bez zmian opcji i mi podejmuje KAZDE downloady. :glaszcze:
|
Mały problem z FlashGet'em
po 5 latach przesiadłem sie z Getright'a na FlashGet'a, i nie mogę ustawić FlashGet'a tak, aby zgłaszał sie bezpośrednio po kliknieciu na plik przeznaczony do ściągania, coś pewnie w opcjach jest do zrobienia, ustawienia mam takie jak na rysunku. Gdy kliknę prawy klawiszem myszy i dam "pobierz za pomocą FlashGet'a" to idzie dobrze ale mi chodzi o normalne wywołanie FG lewym klawiszem jak to było w Getrigh'cie. Pomożecie kochani ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:22. |